Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

05 velj 2023

Objava

IZBORNIK ZLATKO DALIĆ IMA SJAJNU PONUDU: Klub koji lako troši trenere poslao mu nemoralnu ponudu
hns
Nogomet

IZBORNIK ZLATKO DALIĆ IMA SJAJNU PONUDU: Klub koji lako troši trenere poslao mu nemoralnu ponudu 

U saudijskom Sky Sportu, uglednom mediju, se pojavila informacija da bi izbornik Hrvatske Zlatko Dalić mogao preuzeti Al-Ittihad iz Saudijske Arabije, koji je nakon Slavena Bilića brzo smijenio i Luisa Sierru, Čileanaca pod čijim su vodstvom na osmom mjestu tamošnjeg prvenstvu. Cijena za Dalića nije problem, tvrde. Dalić ima ugovor s HNS-om do kraja srpnja sljedeće godine.

Ovaj klub su redom vodili nama znani treneri, Vanderlei Luxemburgo, Osvaldo Ardiles, Dragan Talajić, Vahid Halilhodžić, Matjaž Kek,Slaven Bilić. Najbogatiji je u Saudijskoj Arabiji ali zadnjih godina proživljava krizu, a sad je tek osmi na ljestvici domaćeg prvenstva.

U trenutku objavljivanja ove vijesti klub je otpustio svog trenera, Čileanca Luisa Sierru koji je na klupi izdržao tek devet mjeseci. Kao “točka na i” mu je bio poraz od Al-Wehdea, predsjednik kluba dao mu je “cipelu” i krenuo u potragu za novim trenerom. On bi Dalića!

Zlatko Dalić je sedam godina proveo na Bliskom istoku prije nego li je listopadu 2017. preuzeo klupu reprezentcije Hrvatske. Ne bi otišao u neznano podneblje.

Hrvatska, inače, 16. studenog, igra posljednju i najbitniju utakmicu euro kvalifikaicja protiv SLovačke,hoće li to biti zadnji dvoboj Dalića na klupi “vatrenih”?

Vezane vijesti

Komentari