fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

U KATARU PREDSTAVLJEN MARIO MANDŽUKIĆ: “Vidjeti ćete me u mom ratničkom izdanju”!
Nogomet

U KATARU PREDSTAVLJEN MARIO MANDŽUKIĆ: “Vidjeti ćete me u mom ratničkom izdanju”! 

“Ljudi, ja sam ratnik, nisam se predavao dok nisam igrao ovih mjeseci”, rekao je to novinarima u Dohi hrvatski internacionalac Mario mnadžukić koji je prije nekoliko dana potpisao za tamošnji Al Duhail. “Nisam navikao pauzirati u nogometu, to je bilo nešto strano, ali sam trenirao da ne bi izgubio formu. I nisam, imati ćete priliku vidjeti me u punom izdanju Znam se zahvaliti na ukazanom povjerenju”.

Mario Mandžukić odlučio se za Katar, za Al Duhail, objasnio je i zašto, iako je imao i dobrih europskih ponuda. Priča tako…

“Imao sam dovoljno vremena za razmišljanje o svim ponudama koje sam dobio i dugogodišnja profesionalna karijera u Europi natjerala me da ozbiljno razmislim o traženju drugog okruženja za nastavak rada. Želim se zahvaliti sportskom klubu Al-Duhail, jer sam do sada proveo nekoliko predivnih dana i odmah sam se osjećao kao kod kuće i to je za mene vrlo dobar znak!”

Al Duhail je osnovan 2009. godine. Trener je Portugalac Rui Faria koji je prije Al Duhaila bio pomoćnik u Manchester Unitedu. Prvak katarske lige bio je šest kupa i osvojio je tri kupa.

Novinari su Mandžukića pitali ima li istine u tvrdnjama da se sukobio s Ronaldom na treningu Juventusa?

“Svi znaju da je nevjerojatan igrač i toliko naporno radi na poboljšanju sebe. Zaista sam uživao igrati se s njim, jer smo se savršeno razumjeli.”

Vezane vijesti

Komentari