Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

05 velj 2023

Objava

HAJDUK OPET KAŽNJEN ZBOG NAVIJAČA: Kad se sve zbroji riječ je o milijunima kuna
Varazdin 02.02.2020. 120 kolo 1 HNL izmedju NK Varazdina i HNK Hajduk. foto HINA/ Marko JURINEC /
Nogomet

HAJDUK OPET KAŽNJEN ZBOG NAVIJAČA: Kad se sve zbroji riječ je o milijunima kuna 

HNK Hajduk opet je teško kažnjen zbog ponašanja svojih navijača na utakmici protiv Varaždina u gostima koju je pobijedio s 3-0. Nije kažnjen zbog tučnjave navjiača s policijom, jer ta stavka nije ušla u zapisnik, već zbog paljenja baklji, dimnih kutija i bacanja predmeta u teren.

Hajduk je najveći financijer Hrvatskog nogometnog saveza, samo u 2017. Hajduk je HNS-u zbog izgreda navijača platio 975.000 kuna, dok je od 2008. do danas, za razne kazne platio više od 20 milijuna kuna!

Disciplinska komisija HNS-a izdala je i priopćenje.

“Tijekom utakmice Varaždin-Hajduk u više navrata od strane pripadnika navijačke skupine Torcida na južnoj tribini stadiona evidentirano je paljenje pirotehničkih naprava (27 baklji, 8 dimnih kutija i 2 bljeskalice). Zbog prekršaja iz članka 67. DP HNS-a i učestalog ponavljanja istih na prvenstvenim utakmicama u tekućem prvenstvu HNK Hajduk je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 40.000 kuna.

Također, od strane gledatelja smještenih na zapadnoj tribini u sudačkoj nadoknadi utakmice evidentirano je neprimjereno skandiranje vezano na odluku suca utakmice pa je NK Varaždin kao organizator utakmice zbog prekršaja iz članka 67. i 88. DP HNS-a kažnjen novčanim iznosom od 16.000 kuna”

Vezane vijesti

Komentari