Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 ožu 2023

Objava

BAŠ NEMA SREĆE: Otkazana svečanost prijema Ivaniševića u Kuću slavnih
Tenis

BAŠ NEMA SREĆE: Otkazana svečanost prijema Ivaniševića u Kuću slavnih 

Proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević morat će još pričekati da postane prvim Hrvatom koji je uvršten u Međunarodnu tenisku kuću slavnih budući da je svečanost prijema, koja se trebala održati 18. srpnja u SAD-u, otkazana zbog koronavirusa.

Iz uprave Međunarodne teniske kuće slavnih stigla je obavijest da se ceremonija odgađa za godinu dana.

Uz wimbledonskog pobjednika iz 2001., na svečanosti u američkom Newportu u Međunarodnu tenisku kuću slavnih trebala je biti uvrštena i proslavljena španjolska tenisačica Conchita Martinez, koja je svoj jedini pojedinačni Grand Slam naslov osvojila u Wimbledonu 1994. godine.

Goran Ivanišević i Conchita Martinez postat će 258. i 259. stanovnik institucije koja slavi karijere najvećih tenisačica i tenisača u povijesti, ali tek u srpnju sljedeće godine.

“Vijest da sam primljen u Kuću slavnih bila je veliko veselje i čast za mene. S radošću ću također čekati sljedeću godinu i ceremoniju budući da je ovom trenutku zdravlje daleko najbitnija stvar”, kazao je Ivanišević na službenoj stranici tennisfame.com.

U petak su ATP i WTA Tour objavili da turnira neće biti sve do 31. srpnja, pa je otkazano i ovogodišnje izdanje ATP turnira u Umagu.

Vezane vijesti

Komentari