fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

28 svi 2022

Objava

BBB NE POSUSTAJU: Sada daruju i crijepove za stradale u potresu!
foto HINA/ Daniel KASAP
Vijesti

BBB NE POSUSTAJU: Sada daruju i crijepove za stradale u potresu! 

Ponekad je već teško je naći riječi za njih. Prvo su nesebično pomogli u adaptaciji bolnice u Dubravi, potom su u Petrovoj bolnici prvi pomogli rodiljama i trudnicama da što prije i sigurnije napuste bolnicu nakon potresa, pa su iznijeli inkubatore, a onda istu večer pomogli premjestiti cijeli jedan kat bolnice na Jordanovcu.

U ovim teškim vremenima, gdje je Zagrepčane, osim korona virusa, pogodio i razorni potres, pa hladnoća i snijeg krajem ožujka, pa zagađen zrak po kojem je Zagreb bio dva dana najzagađenija metropola na svijetu, Bad Blue Boysi stoje kao pomoć u svako doba dana i noći. Mnogobrojni liječnici, ravnatelji bolnica, medicinske sestre, pa i pacijenti, bezbroj puta su im se zahvalili na pomoći, a oni već pomažu dalje.

Opskrbljuju potrebite sa svim pa su tako na igralištu Osnovne škole Granešina, u zagrebačkoj Dubravi, navijači Dinama organizirali donaciju crijepova za sve one čije su kuće stradale u potresu.

Kako pišu 24sata, već prvi dan došlo je stotinjak onih koji su u potresu ostali bez krova. Dođu, pogledaju i uzmu što im treba. Crijepove je doniralo puno ljudi, sami su se javljali kako bi se što prije uključili u akciju. Potom bi BBB-i došli do onih koji bi darivali crijepove i odnijeli ih na igralište u Granešinu.

Stoga, ako vam trebaju crijepovi, dođite do Granešine, BBB-i su i ovaj put zagrebački dobročinitelji.

Vezane vijesti

Komentari