fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

27 svi 2022

Objava

BBB POMAŽU UNESREĆENIMA, POPRAVLJAJU KUĆE:  A noću čuvaju grad od lopova
screenshot
Nogomet

BBB POMAŽU UNESREĆENIMA, POPRAVLJAJU KUĆE: A noću čuvaju grad od lopova 

Navijačka skupina BBB, zagrebačkog Dinama i dalje je aktivna  u pomagnju unesrećenima, bolesnima, potrebitima.  Mnogo je svjedoka koji su oduševljleni njihovim angažmanom. A sami BBB su prije nekoliko dana uputili izvanredni proglas, kojeg prenosimo:

“Navijačka grupa Bad Blue Boys će od  19. ožujka 2020., u suradnji i uz odobrenje Gradskog društva Crvenog križa Zagreb obavljati dostavu lijekova i namirnica za najugroženije skupine građana Grada Zagreba u vrijeme krizne situacije pojave koronavirusa (COVID-19). Pozivamo naše sugrađane koji pripadaju rizičnim skupinama i kojima je pomoć ovakve vrste najpotrebnija da kontaktiraju Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb na broj telefona 01/ 3778-236”.

I znamo što čine i čestitamo i zahvaljujemo im. No, jedna objava koja kruži društvenim mrežama potvrđuju da se ovi momci ne šal ekad j epomoć u pitanju. A u bilizini sebe ne žele novinare, to jasno naglašavaju.

Evo te objave zahvalnog čovjeka:

“Danas, 27.  ožujka .2020. godine  stigli Bad Blue Boysi i sanirali crijep na krovu kod mene. Dečki iz Dubrave prva liga, svaka im čast, ne traže jelo, ni piće ni novce. Ne žele ništa, samo rade i pomažu ljudima u nevolji. Stigli sa dizalicom, sa svojim automobilima. Posao napravili profesionalno i bez naknade, i kreću dalje u pomoć drugim ljudima. U danu imaju 90 adresa. Osim toga, noću patroliraju zbog lopova. Bad Blue Boys, nek’ vas čuva dragi Bog”!

Vezane vijesti

Komentari