fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

BBC I PREMIERLIGAŠI: “Projekt Restart” trebao bi zaživjeti sredinom svibnja?
epa08188358 Tottenham keeper Hugo Lloris saves a penalty kick from Man City's Ilkay Guendogan during an English Premier League soccer match at the Tottenham Stadium in London, Britain, 02 February 2020. EPA/ANDY RAIN EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications
Nogomet

BBC I PREMIERLIGAŠI: “Projekt Restart” trebao bi zaživjeti sredinom svibnja? 

Engleski nogometni prvoligaši nadaju se kako će moći nastaviti prvenstvo 8. lipnja te ga završiti u srpnju, objavio je u ponedjeljak BBC.

Ovoga tjedna Premier liga započinje svoj “Projekt Restart” prema kojemu bi se klubovi mogli vratiti u puni trening do 18. svibnja što bi im omogućilo nastavak natjecanja 20-ak dana kasnije.
U petak će se održati sastanak svih klubova na kojemu će se raspravljati o uvjetima povratka natjecanju koje je prekinuto 13. ožujka zbog pandemije koronavirusa.
Na tom sastanku će se odlučiti na kojim stadionima će se moći igrati preostale 92 utakmice do kraja sezone iako se očekuje kako neće biti gledatelja na tribinama, pa će se moći besplatno gledati putem malih ekrana.
Ipak, posljednju riječ vezanu za nastavak Premier lige imat će britanska vlada koja je donijela pet mjera koje se moraju ispuniti od kojih je jedna pojačano testiranje na koronavirus.

Vezane vijesti

Komentari