fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 svi 2022

Objava

BEZ LOMAČE ZA ŠUKERA: Pohvalio se utakmicom s Francuskom iduće ljeto
Nogomet

BEZ LOMAČE ZA ŠUKERA: Pohvalio se utakmicom s Francuskom iduće ljeto 

Mnogi su krivo protumačili sjednicu Hrvatskog noogmetnog saveza i to unaprijed. Uvjereni su bili da će taj skup biti lomača za predsjednika Saveza Davora Šukera. No, na Skupštini o tome nije bilo ni riječi, sve je prošlo u znaku (deklarativnog, op. p.) jedinstva, Šukerje vodio sjednicu i bio poprilično pun samopouzdanja u istupu pred novinarima. Kojima je ponosno otkrio i neke informacije.

Pa smo tako saznali da će kamp rešrezentacjia za vrijeme Eura biti u škotskoj, nedaleko glasgowa, nadalje da j epropala turneja u kataru u rano ljeto iduće godine, te da će nacionalna momčad odigrati divje utakmice neposredno prije Eura, jednu 1. lipnja,drugu tjedan dana kasnije, a ova druga trebala bi biti repriza svjetske smotre iz rusije, protiv svjetksih prvaka Francuza usred Pariza.

Predsjednik HNS-a je naglasio kako će hrvatska vrsta iduće godine nastupiti na 11. velikom natjecanju od proglašenja neovisnosti i kako je to potvrda da uspjeh nije slučajan.

“Budite sigurni, s ponosom ću interese hrvatskog nogometa sljedeće godine predstavljati i u Izvršnom odboru UEFA-e,” poručio je Šuker.

Članovima Skupštine obratio se i počasni predsjednik HNS-a Branko Mikša koji se osvrnuo na posljednje špekulacije o mogućim promjenama na vrhu HNS-a poručivši: “Ako je to okruženje u kojem ostvarujete tako velike rezultate, onda predlažem da s tim nastavite. Međutim, učinimo napor da se zajedništvo pojača,” naglasio je Mikša, koji je vodio HNS od 1997. do 1998. godine, a pod njegovim vodstvom ‘Vatreni” su osvojili svjetsku broncu u Francuskoj.

Uz prisustvo 55 od 61 skupštinara i usvajanje zapisnika, prikazan je film o uspjesima reprezentacije, kao i film o HNS-ovim projektima i aktivnostima u godini na izmaku, te su prihvaćeni program rada Saveza i financijski plan za 2020. godinu.

Financijski je plan predstavila i po skupinama prihoda i rashoda obrazložila Ružica Bajrić, voditeljica Odjela za računovodstveno-financijske poslove naglasivši kako su planirani prihodi u 2020. godini 254 milijuna kuna, a rashodi 242 milijuna kuna.

Vezane vijesti

Komentari