fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

BIJESNI VESELIN VUJOVIĆ: “Nakon 40 godina u rukometu vidim da ne znam pravila”
Rukomet

BIJESNI VESELIN VUJOVIĆ: “Nakon 40 godina u rukometu vidim da ne znam pravila” 

Uzbudljiva završnica dvoboja  rukometne Lige prvaka PPD Zagreba i Flensburga  i čudne sudačke odluke razbijesnile su trenera  domaće momčadi, Veselina Vujovića.  Što se zbilo?

Naime, islandski suci su dosudili deveterac za “zagrebaše” pet sekundi prije kraja. No, nisu zaustavili vrijeme te su onemogućili Zagreb da ima barem još jedan pokušaj za poravnanje.  Ta je odluka zaista bila nekorektna, može se reći i bezobrazna.

Veselin Vujović silno se razljutio, a  pola sata nakon utakmice govorio je:

“Nakon 40 godina ja i dalje ne znam rukometna pravila koja su gospoda s Islanda interpretirala, ali valjda će netko to tko je odgovoran znati procijeniti. Neka mi objasne kako u zadnjih 30 sekundi sviraju sedmerac na centru, a ne zaustave vrijeme zadnjih 10 sekundi. Baš drsko, neka objasne zašto, a ne da pričaju kako se Vujović opet ponaša.  Naše su šanse za prolaz skupine sada hipotetske, ali zadovoljan sam prikazanim. Šteta što nismo uzeli bod jer to bi bila barem neka nagrada.  Kad se ovako sudi  onda vidim da nemam pojma o rukometu”, rekao je danas trener, a  nekad najbolji rukometaš svijeta, Veelin Vujović.

Vezane vijesti

Komentari