Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

27 stu 2022

Objava

BILD UVJERAVA: “Znamo gdje će biti finale Lige prvaka i Europske lige”
Nogomet

BILD UVJERAVA: “Znamo gdje će biti finale Lige prvaka i Europske lige” 

Finale ovogodišnje Lige prvaka bit će u Lisabonu 22. ili 23. kolovoza, dok će finale Europske lige biti u Njemačkoj, objavio je njemački Bild.

Finale Lige prvaka trebalo se odigrati u Istanbulu, a Europske lige u Gdanjsku, no prošlog mjeseca je najavljeno kako se razmatraju različite mogućnosti.

UEFA je nedavno objavila kako će sljedeći tjedan odlučiti na Izvršnom odboru o tome kako će se završiti ovosezonska izdanja Lige prvaka i Europske lige. Videokonferencija će se održati 17. lipnja, kada će se doznati i službena odluka.

Bild piše kako će finale “Champions League” biti u Lisabonu 22. ili 23. kolovoza.

U Lisabonu su dva sjajna stadiona – Estadio da Luz sa 65.000 mjesta, koji je bio domaćin finala Eura 2004. i Lige prvaka 2014., te obližnji Estadio Jose Alvalade sa 50.000 sjedala, koji se također koristio za Euro 2004. i za finale Kupa UEFA 2005. godine.

Četvrtfinale su do sada izborili Atletico Madrid, PSG, RB Leipzig i Atalanta, a nagađa se kako će se preostale četiri uzvratne utakmice osmine finala (Manchester City – Real Madrid, Bayern – Chelsea, Juventus – Lyon, Barcelona – Napoli) igrati 8. i 9. kolovoza. Četvrtfinala i polufinala trebala bi se odigrati na jedan susret, a ne dva.

Bild je također, izvijestio da se završna faza Europske lige, planira preseliti u Njemačku, a utakmice će se igrati u regiji oko Kolna na zapadu zemlje.

Vezane vijesti

Komentari