Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

29 ožu 2023

Objava

BILIĆ NAŠAO POJAČANJE U REGIJI: Za smiješne novce dovodi reprezentativca Srbije
foto: WBA/official site
Nogomet

BILIĆ NAŠAO POJAČANJE U REGIJI: Za smiješne novce dovodi reprezentativca Srbije 

Ako je za vjerovati pojedinim medijima u Turskoj, bivši izbornik ‘Vatrenih’ Slaven Bilić bacio je oko na reprezentativca Srbije Adema Ljajića. Kako tvrde Turci, Ljajić je velika želja Hrvata koji je na čelu WBA, trenutačno drugoplasirane momčadi engleskog Championshipa.

Vrlo je izgledno da će Bilić iduće sezone igrati u Premier ligi, a u klubu su već polagano počeli tražiti pojačanja kako bi se mogli nositi s najjačim momčadima na Otoku.

Srpski 28-godišnji kreativni veznjak imao je promjenjljivu sezonu u redovima turskog Bešiktaša. U nekim utakmicama je bio briljantan, dok je u drugima bio samo blijeda sjena ranije odigranih.

U redovima turskog velikana mu navodno zamjeraju i činjenicu da je bio jedan od onih koji su se bunili zbog mogućeg smanjena prihoda nakon što je svijet pogodila pandemija koronavirusa. Bivši nogometaš Partizana u Bešiktaš je stigao na posudbu 2018. godine iz Torina, da bi potom turski velikan otkupio njegov ugovor za šest milijuna eura.

Slaven Bilić dobro poznaje čitavo stanje u Bešiktašu čiji je u jednom trenutku bio i trener. Financijska situacija u Istanbulu nije dobra, a Bilić bi to mogao iskoristiti na način da ‘ukrade’ jednog od njihovih najboljih veznjaka čija cijena zasigurno neće biti veća od one koju su u Bešiktašu dali Torinu prije godinu dana.

 

Vezane vijesti

Komentari