Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

29 ožu 2023

Objava

BOJAN BOGDANOVIĆ MORA NA OPERACIJU: Za njega nema nastavka sezone
screenshot
Košarka

BOJAN BOGDANOVIĆ MORA NA OPERACIJU: Za njega nema nastavka sezone 

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović u utorak će biti podvrgnut operativnom zahvatu na zglobu desnog zapešća, što će za njega značiti završetak ove sezone, a za njegov klub Utah Jazz težak udarac, bude li prekinuta sezona nastavljena.

Vijest o Bogdanovićevoj ozljedi i operativnom zahvatu na ligamentu u desnom zglobu zapešća u ponedjeljak navečer objavio je američki ESPN, pozivajući se na neimenovani izvor.

Prema istom izvoru 31-godišnji hrvatski košarkaški reprezentativac je tu ozljedu zaradio još krajem 2019., ali je nastavio igrati uz priličnu nelagodu koju mu je stvarala bol. Operativni zahvat u ovom trenutku ostavlja Bojanu dovoljno vremena da potpuno spreman i oporavljen dočeka početak nove sezone.

U trenutku prekida sezone zbog širenja panedmije izazvane koronavirusom, Utah Jazz je bio na četvrtom mjestu u Zapadnoj konferenciji. Vodstvo NBA lige radi na planu kojim bi se odigralo barem doigravanje za prvaka.

U toj borbi će Utah Bogdanovićevim izostankom izgubiti vrlo važnu kariku u momčadi, jednog od najboljih strijelaca sa 20 koševa u prosjeku i igrača koji je u više navrata ove sezone svojim koševima u završnicama donosio pobjede Jazzu.

Bogdanoviću je ovo bila prva sezona iz četverogodišnjeg ugovora vrijednog 73 milijuna američkih dolara.

Najboljeg hrvatskog košarkaša sljedeće godine čeka i pokušaj da se s reprezentacijom kvalificira za odgođeni olimpijski turnir u Tokiju, a domaćin kvalifikacijskog natjecanja od 29. lipnja do 4. srpnja 2021. bit će Split.

(Hina) xggab yggab

Vezane vijesti

Komentari