fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 svi 2022

Objava

BOKSAČKI TRENER LEONARDO PIJETRAJ: “Oni prodaju fore s Thompsonom, a uzeli su milijune, ne bi se borili  nego išli direktno na Igre”
Ostali sportovi, Sport

BOKSAČKI TRENER LEONARDO PIJETRAJ: “Oni prodaju fore s Thompsonom, a uzeli su milijune, ne bi se borili nego išli direktno na Igre” 

“Mavrović kaže da sam ga ja izdao u Kazahstanu. On je čovjek koji je zaradio u tri godine oko tri milijuna kuna, bio je najplaćeniji na svijetu. Dabogda mene i mog sina netko tako izdao. To su te velike hrvatske fore koje se prodaju s Thompsonom i kockicama, a sad kad treba biti Hrvat sad nula bodova. Dvije godine pregovaram za Sepa i za Babića, gotovi ugovori, sve spremno. On je čekao da mi sve dogovorimo i onda rekao da ne želi da oni idu s njim. Znate što sam ja mislio da je hrvatstvo? Da je to ovo što ja uzimam djecu iz Crvenog križa i ostalo, što sam radio s Hrgovićem besplatno znači biti Hrvat. Da to što 11 godina nisam bio na godišnjem zbog njega znači biti Hrvat. Da nije bilo Sepa i Babić, Hrgović ne bi bio ovakav boksač. Isto kao i Željko Mavrović koji se sada odjednom brine za boks. Znate kako je Mavrović došao da meča s Lennoxom Lewisom? Tako da su platili 20 tisuća dolara do meča s njim! To niste znali. Ha, takav vam je sustav u boksu”, rekao je to Leonardo Pijetraj, izbornikh rvatske boksačke reprezentacije, na temu odlaska na Olimpijske igre naših boksača, ali i situacije s Markom Milunom, Filipom Hrgovićem i bivšim boksačem Željkom Hrgovićem.

Zaista, Pijetraj nije štedio riječi:

“Hrgović je išao Mateši plakati u HOO, ali ne zamjeram Mateši što je nasjeo. Nije mi jasno kako je nasjeo na to, on je jedan veliki gospodin koji želi pomoći sportašima. Sve što date sportašima, ja sam za to. Ali samo jednu stvar ne želim dati, a to je da na natjecanja idu bez da pobijede svoju konkurenciju. To je cilj sporta. Mene sad zanima gdje je tu taj olimpijski duh kada netko želi ići na bilo što u sportu na ovakav način. “Neka Hrgović dođe na prvenstvo Hrvatske, našamara konkurenciju i dobro. Neka kaže da je onaj Leonardo bio smiješan. Prošao je sve institucije, od Bandića do Mateše. Svima je prodavao istu priču. Tražio je od Bandića da se meni ukinu sva davanja ako mu ne oprostim ugovor. On ne zna da je godinama besplatno trenirao kod mene i da taj novac ne ide meni, nego djeci koja treniraju. Ne ukida se meni. Meni je zbog Miluna drago da imamo konkurenta Hrgoviću. Pustite priče da će netko osvojiti medalju za Hrvatsku. Tih hrvatstava mi je već dosta, pustite te priče”.

Vezane vijesti

Komentari