Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

24 ožu 2023

Objava

BRAT NOVAKA ĐOKOVIĆA, DIREKTOR ADRIA TOURA: Obišao  dvoranu Višnjik u Zadru
foto: Facebook/Novak Đoković
Tenis

BRAT NOVAKA ĐOKOVIĆA, DIREKTOR ADRIA TOURA: Obišao dvoranu Višnjik u Zadru 

Đorđe Đoković, direktor Adria toura obišao je teniske terene u Zadru koji će uskoro ugostiti neka od najvećih imena svjetskog tenisa na Adria Touru 20. i 21. lipnja.

Mlađi brat prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića je bio u društvu Vladimira Jovanoskog, direktora Hrvatskog teniskog saveza, suorganizatora turnira s kojim je prošao sve detalje turnira.

“Obišli smo prekrasni sportski centar u Zadru, zaista smo oduševljeni uvjetima kojima raspolažemo tamo. Očekujem organizaciju na najvišoj mogućoj razini u suradnji s Hrvatskim teniskim savezom koji su nam na raspolaganju 24/7. Do sada smo imali sjajne razgovore i ideje te vjerujem u sjajnu manifestaciju!”, izjavio je Đorđe Đoković.

Uz zemljane terene novog teniskog kompleksa idućeg će tjedna niknuti tribine za devet tisuća ljudi. Službene potvrde o broju navijača koji će moći uživati u tenisu Novaka Đokovića, Marina Čilića, Borne Ćorića i drugih šampiona za sada još nema, no organizatori se nadaju da će smjeti ispuniti barem pola kapaciteta tribina. Interes za ulaznice je izniman, HTS svakodnevno dobiva brojne upite iz cijele Europe, a dolazak na turnir već su potvrdili brojni svjetski i regionalni mediji.

“Zadar je kao grad prelijep, nismo mogli odabrati bolji grad za domaćina Adria Toura u Hrvatskoj. Pratimo sve upute Vlade RH što se tiče publike, a nadamo se da ćemo moći primiti do 4.500 ljudi s razmakom od jednog metra. U svakom slučaju, očekujemo pravi spektakl” zaključio je Đorđe.

Adria Tour pokrenuo je Novak Đoković s ciljem promocije sporta, pozitivnih vrijednosti i fair-playa. Prilika je ovo i za prikupljanje sredstava koje će biti donirane na kraju toura. Uz Zadar, Adria Tour će se održati u Srbiji, Crnoj Gori i BiH, a na njima će zaigrati i Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki te drugi tenisači.

“U Zadru smo ugostili direktora Adria Toura Đorđa Đokovića i izvršnog direktora Teniskog saveza Srbije Dušana Orlandića, što je ujedno bio radni sastanak za predstojeći turnir u Zadru. Prošli smo mnogo detalja, kako organizacijskih, tako i sportskih što se tiče samih turnira, kvalifikacijskog i glavnog, te još nekih popratnih događaja. Najavili smo ovaj turnir kao spektakl, a tako će i biti, mislim da će ovo biti događaj koji će privući veliko zanimanje i javnosti i medija i to ne samo u Hrvatskoj. To smo već počeli osjećati po upitima za medijske akreditacije. Prvi sljedeći korak su nam ulaznice i vjerujem da ćemo vrlo brzo izaći i s tim detaljima. Ulaznice za beogradski turnir su ‘planule’, a po interesu se čini da bi slično moglo biti i kod nas, jer ne dobivamo samo upite iz Hrvatske, nego i iz Slovenije, Mađarske, Austrije”, rekao je direktor Hrvatskog teniskog saveza Vladimir Jovanoski.

Vezane vijesti

Komentari