fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

29 svi 2022

Objava

BRAVO MARINE ČILIĆU: Krema hrvatskog tenisa na otvaranju igrališta u Tordincima
Tordinci, 6.6.2020. - Hrvatski tenisa??i i tenisa??ice predvo??eni Marinom ??ili??em u subotu su posjetili Osnovnu školu Tordinci, gdje je izgra??eno multifunkcionalno sportsko igralište financirano sredstvima iz Zaklade Marina ??ili??a. Kako bi vlastitim primjerom ukazali na važnost sporta za razvoj i zdravlje djece, Marin ??ili??, Borna ??ori??, Ivan Dodig, Mate Pavi??, Nikola Mekti??, Franko Škugor, njihove kolegice Donna Veki?? i Ana Konjuh te mlade nade hrvatskog tenisa Antonia Ruži?? i Duje Ajdukovi??, odigrali su nogometnu utakmicu s djecom Osnovne škole Tordinci. Mlade doma??e snage su slavile sa 2-1. foto HINA/ Igor Rajkovi??/ ml
Tenis

BRAVO MARINE ČILIĆU: Krema hrvatskog tenisa na otvaranju igrališta u Tordincima 

Hrvatski tenisači i tenisačice predvođeni Marinom Čilićem u subotu su posjetili Osnovnu školu Tordinci, gdje je izgrađeno multifunkcionalno sportsko igralište financirano sredstvima iz Zaklade Marina Čilića.

Kako bi vlastitim primjerom ukazali na važnost sporta za razvoj i zdravlje djece, Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Mate Pavić, Nikola Mektić, Franko Škugor, njihove kolegice Donna Vekić i Ana Konjuh te mlade nade hrvatskog tenisa Antonia Ružić i Duje Ajduković, odigrali su nogometnu utakmicu s djecom Osnovne škole Tordinci. Mlade domaće snage su slavile sa 2-1.

Igralište u Tordincima prvo je kojeg je financirala Zaklada Marin Čilić. Sredstva za gradnju prikupljena
su prošle godine u Zagrebu na humanitarno – sportskom spektaklu “Gem Set Hrvatska”, na kojem su sudjelovale gotovo sve najveće hrvatske sportske zvijezde.

Ovim multifunkcionalnim igralištem 120 djece OŠ Tordinci, u čijem je dvorištu igralište sagrađeno, konačno je dobilo sportski prostor u kojem će moći imati nastavu iz tjelesnog odgoja, ali i provoditi svoje slobodno vrijeme. Na igralištu će im se i pridružiti i stariji vršnjaci iz sva četiri mjesta općine Tordinci koja do sada nije imala ni sportsku dvoranu ni igralište.

Vezane vijesti

Komentari