Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

05 velj 2023

Objava

BRBIĆ IMA JOŠ ŠANSU OSTATI PREDSJEDNIK HAJDUKA Nadzorni odbor ga može sačuvati!
Split, 23.12.2019 - Na konferenciji za medije nogometnog kluba Hajduk prestavljen novi trener Igor Tudor. Na slici Igor Tudor, Marin Brbić. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms
Nogomet

BRBIĆ IMA JOŠ ŠANSU OSTATI PREDSJEDNIK HAJDUKA Nadzorni odbor ga može sačuvati! 

Nadzorni odbor HNK Hajduk je najavio kako će u petak raspravljati o ostavci Marina Brbića na dužnost predsjednika Uprave splitskog kluba.

“Nadzorni odbor HNK Hajduk će o ostavci predsjednika Uprave Marina Brbića raspraviti i odlučiti na fizičkoj sjednici u Splitu koja će se održati u petak, 17. srpnja” izvjestio je, kako prenosi službena stranica kluba, predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović
Brbić je u ponedjeljak podnio je ostavku jer klub nije ove sezone ostvario planirani rezultat koji bi vodio u kvalifikacije za Ligu prvaka.

” Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Uprave HNK Hajduk. To je moja moralna obveza jer nismo uspjeli ostvariti obećani rezultatski cilj u ovoj sezoni, a to je mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka,” istaknuo je Brbić.

On je objasnio kako klub neću napustiti odmah već “kada se steknu uvjeti za to”, jer, kako je rekao, “iz odgovornosti prema Hajduku ne smijem i ne želim dopustiti da bude obezglavljen, imajući u vidu važnost održavanja stabilnosti poslovanja i funkcioniranja Kluba.”

Ostavka je došla samo dan nakon pobjede Hajduka u Zagrebu nad Dinamom (3-2).

Vezane vijesti

Komentari