fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 lip 2022

Objava

BRZI DOGOVOR UPRAVE I IGRAČA Hajduk će svoje igrače bolje plaćati od Dinama
foto: facebook/HNK Hajduk
Nogomet

BRZI DOGOVOR UPRAVE I IGRAČA Hajduk će svoje igrače bolje plaćati od Dinama 

Na Poljudu je danas održan sastanak igrača prve momčadi i Uprave kluba na temu prilagodbe visine primanja tijekom sljedećih šest mjeseci. Poučeni iskustvom najvećeg sportskog suparnika, obje strane su se vrlo brzo sporazumjele.

“Sastanak je protekao u iznimno konstruktivnom tonu, igrači su pokazali razumijevanje i solidarnost za novonastalu situaciju u kojoj se našao čitav nogometni svijet pa tako i naš Klub.

U najskorije vrijeme očekujemo i formaliziranje zaključaka koji su doneseni na današnjem sastanku te ćemo o svemu pravovremeno obavijestiti javnost”, priopćili su iz Uprave Hajduka.

Uprava je ponudila igračima model od 40 posto plaće odmah, 40 posto kad se nogomet nastavi i vremena budu povoljnija, a 20 posto ako se plasiraju u Europa ligu, u vidu premije. Predstavnici igrača Mijo Caktaš, Josip Juranović i Darko Nejašmić su, čini se iz priopćenja, na tu ponudu pristali.

Doznajemo, bilo je sporno samo kad će Hajduk isplatiti ostalih 40 posto pošto su neki igrači stariji, a neki i na odlasku. Oni su tražili da to bude čim se natjecanje nastavi, ali klub je u tom polju dobio povjerenje igrača pa ide zamišljeni model 40 posto odmah, 40 kad bude bolja situacija, a 20 ako se plasiraju u EL.

To je u svakom slučaju viša ponuda od one koju je Uprava Dinama ponudila svojim igračima. Sjetimo se tu je u opciji bila varijanta 30+30+30.

Također,  Uprava kluba će dijeliti sudbinu igrača, ali još uvijek nije poznat princip po kojem će se predsjedniku Marinu Brbiću i ostalima rezati plaće.

Vezane vijesti

Komentari