fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

20 svi 2022

Objava

BUNDESLIGA ODREDILA DATUM NASTAVKA: Bavarski premijer opovrgava takav rasplet
epa08141685 Bayern's Ivan Perisic (R) celebrates after scoring with Bayern's Thomas Mueller during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC and FC Bayern Munich in Berlin Germany, 19 January 2020. EPA/FILIP SINGER
Nogomet

BUNDESLIGA ODREDILA DATUM NASTAVKA: Bavarski premijer opovrgava takav rasplet 

Mjere društvenog distanciranja u Njemačkoj ostaju na snazi najmanje do 3. svibnja, ali nije jasno znači li to da će biti spriječen i mogući nastavak natjecanja u Bundesligi početkom svibnja, kako su to planirali čelnici ovog natjecanja.

“O Bundesligi se nije raspravljalo”, izjavio je premijer Bavarske Markus Soeder na konferenciji za medije nakon što su on i njegovih 15 kolega iz drugih saveznih njemačkih pokrajina uz podršku kancelarke Angele Merkel odlučili zabraniti održavanje velikih događaja najmanje do 31. kolovoza.

No, zamisao čelnika Njemačke nogometne lige (DFL) je odigravati utakmice u Prvoj i Drugoj ligi bez nazočnosti gledatelja na tribinama.

“Uskoro ćemo raspravljati o tome je li to moguće”, rekao je bavarski premijer.

Iz DFL-a predlažu da se broj ljudi koji će biti nazočni na utakmicama, a odnosi se na predstavnike medija, zaposlenike u televizijskoj produkciji i ostalo osoblje potrebno za nesmetano odigravanje dvoboja, bude sveden na oko 240 osoba. Namjera vodstva DFL-a je dovršiti natjecanje do kraja lipnja.

Vezane vijesti

Komentari