Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

24 ožu 2023

Objava

ČEKAJUĆI NOGOMET: Kladioničari nude oklade kada će nastavci prvenstava u Europi
Foto: screenshot/ftv
Nogomet

ČEKAJUĆI NOGOMET: Kladioničari nude oklade kada će nastavci prvenstava u Europi 

Već je više od mjesec dana od kako smo pogledali zadnju utakmicu u nekoj od najjačih europskih liga. Sve bi to još i bilo normalno da je trenutno na snazi ljetna pauza, ali nekako se nismo navikli da bez nogometa ostanemo već početkom ožujka.

Pandemija koju je izazvao koronavirus je glavni krivac za takvo stanje, a na nama je samo da strpljivo čekamo i poštujemo preporuke liječnika i epidemiologa kako bismo ponovno, čim prije, uživali u mečevima omiljenih timova.

Kladionice širom Europe potrudile su se prikratiti vrijeme pasioniranim ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu. Pogled ka kalendaru sada će biti još uzbudljiviji, jer imate mogućnost kladiti se primjerice na to kada ćemo ponovo gledati utakmice najjačih europskih liga, te do kada će biti završena Liga prvaka i Europska liga.

Prema vijestima iz Njemačke, čini se da će Bundesliga biti prva koja će dopustiti nogometašima povratak na igrališta, doduše pred praznim tribina. Stoga koeficijent na to da će se u nogomet u Bundesligi nastaviti do 15.lipnja je samo 1,25!

Englezi su s druge strane bili “najtvrdoglaviji” kada je riječ o obustavljanju Premijer lige, a čini se da bi se i oni mogli vratiti na terene do 15. 06. Ako mislite da će se dogoditi upravo takav scenarij možete ugrabiti koeficijent od čak 1,80.

Zemlje koje su najžešće pogođene pandemijom virusa korona trenutno su Španjolska i Italija, u kojima se situacija, ruku na srce, koliko-toliko smiruje. Samim tim, i tamo se već polako priča o tome kada bismo ponovo mogli gledati nogomet na stadionima. Za najveću zemlju Pirinejskog poluotoka to je izraženo kroz koeficijent 2,50, dok se na Apeninima za nogomet sredinom lipnja nudi tek neznatno manji koeficijent 2,40!

Za kraj, tu je i Francuska, gdje korona trenutno hvata nešto veći zamah. Stoga, ako mislite da će se zemlja Galskih pijetlova izboriti sa virusom do 15.06 možete ugrabiti najveći koeficijent od 3,20!

Možete se okladiti i na to hoće li Liga prvaka i Europska liga biti završene do početka rujna. Obje ponude nose koeficijent od 1,70.

Dakle, kladioničari su se pobrinuli da čekanje na nova nogometna uzbuđenja bude još zanimljivije.

Vezane vijesti

Komentari