fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 svi 2022

Objava

ČERVAR S PRIČUVNOM POSTAVOM: Odmorile se glavne snage, a Česi su apsolvirani!
Rukomet

ČERVAR S PRIČUVNOM POSTAVOM: Odmorile se glavne snage, a Česi su apsolvirani! 

S drugom postavom, mahom pričuvnim igračima, rukometna reprezentacija na Euru postigla je još jednu pobjedu (šestu zaredom), sad su „žrtve” bili Česi – 22-21. Koji su se dobro odupirali, ali ne prvoj nego rezervnoj Hrvatskoj.

Najteže je igrati ovakve utakmice, nebitne rezultatski, a nakon pobjede u najbitnijoj utakmici turnira. Protiv Njemačke u onoj drmatičnoj završnici. Poslije emocionalnog i fizičkog pražnjenja teško se remotivirati i tu trener mora doći do izražaja. Červar je u tome uspio.

Da će biti ne baš lako vidjelo se odmah od samog početka. A k tome, trener Lino Červar pokušao je odmarati najbitnije i najumornije igrače. A svi smo željeli pobjedu.

No, kako je utakmica trajala tako su stvari dolazile na svoje mjesto. U prvome dijelu Česi su se dobro odupirali, ali u nastavku su ipak, pomislili smo, klekli. Poveli smo s tri gola razlike, no za nešto više Červarovi igrači nisu bili kadri.

Česi su došli do izjednačenja i zakomplicirali situaciju.

Hrvatska je ipak pobijedila, pogotkom Stepančića dvije sekunde prije kraja. Dobro je, s igračima iz drugog plana Hrvatska je dobila i nije izgubila na samopouzdanju.

U srijedu Hrvatska igra protiv Španjolske, no već je osigurala polufinale i nema rezultatski imperativ.

Vezane vijesti

Komentari