fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

29 svi 2022

Objava

CIBONA SLAŽE DREAM TEAM: Do sna im nedostaje samo 100 tisuća eura!?!
foto: facebook/kk cibona
Košarka

CIBONA SLAŽE DREAM TEAM: Do sna im nedostaje samo 100 tisuća eura!?! 

Tko zna, možda će nekima poput nekoć slavene Cibone, pandemija koronavirusa možda čak i dobro doći da se vrati na stare slave. Jer ni cijena više nije nedostižna. Naime, nakon što je Cibona  dovela Tonija Nakića iz Šibenke, prema pisanju Sportskih novosti, trenutačno nastoji pod svaku cijenu dovesti i najveći dragulj ovog prijelaznog roka, 21- godišnjeg reprezentativca Matea Drežnjaka.

Kako pišu SN, posljednjih dana odvijali su se pregovori u koje su bile uključene sve strane. Doduše, u Širokom, koji ima ugovor s Drežnjakom na još tri sezone, teški su pregovarači i Cibona (koju u ovim razgovorima predstavljaju donedavni kapetan i budući sportski direktor Marin Rozić te trener Ivan Velić) morat će biti vrlo domišljata ne bi li završila posao.

U jednom trenutku činilo se da bi Mateo Drežnjak mogao zaključiti priču s transferom u Ljubljanu (u igri bila i Budućnost, no ona bi ga proslijedila u svoju drugu momčad Studenski grad, koja će igrati ABA 2 ligu, pa je to otpalo kao mogućnost), ali u Širokom nisu bili zadovoljni s ponudom Cedevita Olimpije od, navodno, 100.000 eura odštete.

Cibona je, podsjetimo, došla do Tonija Nakića za odštetu od 50.000 eura, ako je vjerovati izvorima iz Šibenika. Imaju li Vukovi, s nizom financijskih problema više od 100.000 eura za Drežnjaka, veliko je pitanje. No to je za svakoga ozbiljnog ulagača – koji bi se uključio u ovaj posao – prava sića.

I dodajmo i ovo, može se čuti kako je Cedevita Olimpija, nakon što je shvatila da se Cibona ozbiljno uključila u priču oko Drežnjaka, sada ponovno krenula u akciju.

Mateo Drežnjak, u svakom slučaju, bio bi veliko pojačanje Cibone, a okosnica Vukova Drežnjak – Nakić – Prkačin, već bi sada izgledala kao najbolja pozivnica za povratak na tribine, naravno, kad ase za to steknu uvjeti.

S druge strane, Cibona će u najboljem slučaju imati 500.000 eura za igrače i struku ove sezone. Može li četvrtinu te svote potrošiti samo na odštetu za Drežnjaka? Ili bi za tu odštetu pod Tornjem mogli dobiti čak dva igrača, čak i Darija Drežnjaka, 22-godišnjeg Mateovog brata, koji puni pozicije ispod koša?

I taj rasplet ne zvuči loše. Iako, zadnja će biti u ovom mogućem transferu samo odluka uprave Širokog.

Vezane vijesti

Komentari