Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

24 ožu 2023

Objava

ČILIĆ NEGATIVAN: Što je sa Đokovićem koji je bio najviše u kontaktu s Dimitrovom?
Foto: HINA
Tenis

ČILIĆ NEGATIVAN: Što je sa Đokovićem koji je bio najviše u kontaktu s Dimitrovom? 

Hrvatski tenisač Marin Čilić je u ponedjeljak prije podne poslao priopćenje u kojem kaže da je njegov test na koronavirus negativan.

– Nakon sinoćnjeg razvoja događaja u Zadru i prekida Adria Toura, želim Vas obavijestiti da sam u najkraćem mogućem roku napravio test na virus COVID-19 i da je moj nalaz negativan. Iako nemam nikakve simptome koji se povezuju uz koronavirus i vjerujem da svi oni koji su posljednjih dana bili sa mnom u kontaktu nemaju razloga za brigu, otići ću u samoizolaciju 14 dana, jer unatoč negativnom rezultatu testa, važno je da svi pomognemo smanjiti mogućnost širenja eventualne zaraze. Sve upute vezane za samoizolaciju poštovat ću u potpunosti te ću pažljivo pratiti razvoj situacije, poručio je Čilić.

– Bude li ikakvih promjena pravovremeno ću sve obavještavati. Još jednom hvala svima na podršci i upitima o mom i zdravlju moje obitelji. Svima vam želim da ostanete zdravi, dodao je Čilić.

Naime, u nedjelju navečer je objavljeno da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov, koji se u subotu povukao s Adria Toura, humanitarnog turnira kojeg je u Zadru organizirao Novak Đoković, pozitivan na koronavirus. Nakon toga su svi koji su bili u bliskom kontaktu s njim odvedeni na testiranje na koronavirus.

U ponedjeljak ujutro je najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić objavio na svom Instagram profilu da je pozitivan na COVID-29.

Najbolji igrač svijeta Novak Đoković još sinoć se vratio u Srbiju a kako je bio najviše u kontaktu sa zaraženim Dimitrovim biti će zanimljivo vidjeti što će pokazati njegov test koji se očekuje tijekom današnjeg dana. Tim više jer je objavljeno da je pozitivan na testu za koronavirus bio i Marko Paniki, kondicijski trener Novaka Đokovića.

Vezane vijesti

Komentari