fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 svi 2022

Objava

ĆIRO BLAŽEVIĆ O DINAMU: “Ne bih igrače ni pitao, što im fali, kući uživaju”…
Nogomet

ĆIRO BLAŽEVIĆ O DINAMU: “Ne bih igrače ni pitao, što im fali, kući uživaju”… 

Nekdašnji trener i Dinama i hrvatske reprezentcije, i još četiri nacionalne vrste i brojnih klubova, brončani s Hrvatima na svjetsoj smotri 1998. godine, Ćiro Blažević dao nam je svoje mišljenje o situaciji u Dinamu.

“Ponajprije, to se nije smjelo tako dogoditi i tako izvesti. Ja sam za detalje saznao tek drugi dan. I iznenađen sam. Dinamo je postupio kako postupaju mnogi klubovi svijeta u ovme trenutku.
Jer u ovoj situaciji, igrači su se sami morali sjetiti odreći se djela primanja. A kako to nisu napravili oni, onda mi je logično da je to učinio klub umjesto njih. Ako manja primanja ima većina hrvatskog naroda, neki su dobili i otkaze, neki rade puno radno vrijeme pa dobivaju minimalac, onda su i Dinamovi igrači morali pokazati nešto više solidarnosti. Ja igrače ne bih ništa niti pitao. Ovakoje ispalo nezgrapno. Iznenađen sam raspletom i tim otkazima. Pa sad je za očekivati da i Nenad Bjelica napusti Maksimir. On će sigurno otići nakon što su smijenili njegove ljude. Ne vidim način na koji bi ostao, ovo je jasna poruka vodstva kluba Bjelici. Makar, Bjelica bi mogao i ostati, ima tu još kombinacija”…

Vezane vijesti

Komentari