Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

05 velj 2023

Objava

ČOVJEK LIJEPO SVE PRIZNAO: Bivši igrač Uniteda priznao da su trenirali pijani kod Alexa Fergusona
Nogomet

ČOVJEK LIJEPO SVE PRIZNAO: Bivši igrač Uniteda priznao da su trenirali pijani kod Alexa Fergusona 

Portugalski nogometaš Nani i nama je znan, kao nekdašnji član Manchester Uniteda i portugalske reprezentacije, činio je okosnicu svoje nacionalne vrste s Ronaldom. Danas je Nani nogometaš Orlanda u američkoj MSL ligi. I voli davati izjave, a voli biti i iskren. Pa je na pitanje kako izgledaju ti dani i te utakmice tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana u blagu ruku šokirao odgovorom:

“Možda je bolje n epričati, ali to je tako. Evo, ja sam volio izlaziti i zaružiti dok sam igrao za United, neću lagati, jer da bi se podnosio pritisak kojem su nogometaši tamo izloženi, potrebno se opustiti kvalitetnim noćnim izlaskom. To sam radio ja, ali to rade svi nogometaši tamo, posebno kada je sutra slobodan dan. Postoje ipak i važne iznimke od tog pravila u Engleskoj, a to su Božić i Nova godina”.

Kakve iznimke, pitali su novinari?

Nani odgovara:

“ada nikoga u Engleskoj nije briga što radite, čak ni Alexa Fergusona. Primjerice, na Novu godinu smo regularno igrali i trenirali pijani. Trener je shvaćao pod kakvim smo stresom i pritiskom posebno tada i zašto nam tih par dana ne bi dao popust ako cijele godine živimo sportski?”

Vezane vijesti

Komentari