fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 svi 2022

Objava

CRYSTAL PALACE POKLANJA ZA BOŽIĆ:  Beskućnicima  grijane prostorije stadiona, dali im hranu i piće
Nogomet

CRYSTAL PALACE POKLANJA ZA BOŽIĆ: Beskućnicima grijane prostorije stadiona, dali im hranu i piće 

Ljepota Božića je u davanju sebe. U davanju drugima, sjajno su to primjetili čelnici engleskog nogometnog premierligaša Crystal Palacea iz Londona. Oni su odlučili za vrijeme hladnijih dana koji u Velikoj Britaniji dolaze  oko Božića – otvoriti svoj stadion, njegove grijane prostorije za beskućnike.

Nudeći pomoć ne staju samo na tome, sve  dok traju hladni dani beskućnici će imati u klubu, u krugu stadiona besplatne obroke i tople napitke, a moći će obnoviti i garderobu iz zaliha koje je klub sam nabavio.

“Nije to smo marketinška akcija, dužni smo pomoći onima koje život nije pomazio, ako nama već ide dobro, onda to treba podijeliti i s onima koji nemaju ništa”, javljaju iz kluba.

U Engleskoj su odmah novinari istakli Crystal Palace za primjer, sugeriravši i ostlaim klubovima da se uključe u slične akije. “Imaju toliko novaca da im je trošak za takvu akciju kap u moru”, ističu.

Sad se engleska javnost hoće li i drugi kud i kamo bogatiji klubovi posegnuti z asličnim akcijama. Mnogi tvrda da bi to trebala postati – tradicija.

 

 

Vezane vijesti

Komentari