Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

05 velj 2023

Objava

ČUDNA PRIČA: Vrijedi li Bruno Petković danas 10 milijuna eura?
foto HINA/ Damir SENCAR/ ds
Nogomet

ČUDNA PRIČA: Vrijedi li Bruno Petković danas 10 milijuna eura? 

U najmanju ruku, čudna se priča ovih dana vrti oko Nenada Bjelice i njegovog navodnog preuzimanja klupe turskog velikana Fenerbahčea.

Turski se mediji danima ne prestaju zabavljati kombinacijama i potencijalnim transferima u slučaju da Bjelica uistinu preuzme Fenerbahče.

Nakon što je jučer FotoMac objavio kako bivši Dinamov trener u Istanbul želi dovesti Emira Dilavera, Darija Melnjaka i Josipa Juranovića, Fanatik danas izvještava kako je Dinamov centarfor Bruno Petković Bjeličina želja broj jedan u Turskoj.

“On je prvi izbor Nenada Bjelice”, piše Fantik o napadaču Dinama i reprezentativcu Hrvatske. Pomalo čudno ako se zna da ga je zbog odnosa prema početkom drugog dijela sezone uporno držao na klupi. I sad odjednom “želja broj jedan”!?

Turci su odmah detaljno secirali stasitog Petkovića.

“Vrijednost 25-godišnjeg igrača koji igra u centru napada je oko 10 milijuna eura. Načinom igre podsjeća na Fenerbahčeovog napadača Vedata Muriqija zbog svoje fizičke građe – Petković je visok 193 cm, ali kao i Muriqi, vješt u kombinatorici.”

U međuvremenu nema pomaka u pregovorima Bjelice i Fenerbahčea. Zapelo je oko modela ugovora, hrvatski trener nije zadovoljan početnom ponudom gazde Alija Koca.

Tko je kako i zašto p(r)ogurao priču o Petkoviću pokazat će vrijeme, kao i da li u ovom trenutku teške recesije koja potresa svjetski nogomet Petković uopće vrijedi te novce. Ili vrijedi i više? Činjenica je također da je Petkoviću u karijeri krenulo kada mu je manager postao Ivan Cvjetković – za nogometne fanatike omiljeni ‘Tarzan’, no u svakom slučaju saga o Feneru i Bjelici se nastavlja svakodnevnim licitacijama, a kako vrijeme više odmiče sve je jasnije da klupa koja se činila toliko blizu, svakim je danom sve dalja.

Vezane vijesti

Komentari