fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 svi 2022

Objava

DALIĆ O ODGODI EURA: ‘Ovo mijenja puno toga’
foto HINA/ Admir BULJUBAŠIÆ/ tš
Nogomet

DALIĆ O ODGODI EURA: ‘Ovo mijenja puno toga’ 

Europska nogometna federacija  i službeno je odgodila Europsko prvenstvo za ljeto 2021. godine zbog pandemije koronavirusa. Tim povodom u program Hrvatskoga radija javio se izbornik Vatrenih, Zlatko Dalić iz Livna.

– Cijeli svijet je u drugom filmu, nogomet sigurno nije u prvom planu i zato je odluka očekivana. Sad je najvažnije zaustaviti virus, jer u ovom je trenutku deplasirano govoriti o nogometnoj igri, izjavio je Dalić.

– Čekat’ ćemo razvoj situacije, jer sigurno da će ova odluka donijeti puno novoga. Mijenja se razmišljanje igrača i nas u stožeru, ali moramo se tome prilagoditi i slušati upute. Odluka o odgodi je jedina logična, ostavila je mjesta završetku klupskih prvenstava, iako treba vidjeti kad će sve ovo prestati i kad će se moći nastaviti s igrom.

Europsko prvenstvo trebalo se održati u 12 država od 12. lipnja do 12. srpnja ove godine, a novi termin trebao bi biti od 11. lipnja do 11. srpnja 2021. Tako se u dogovoru s čelnicima europskih nogometnih liga omogućio prostor da se domaća i međunarodna klupska natjecanja, ukoliko pandemija oslabi, privedu kraju do konca lipnja.

Cijeli razgovor s izbornikom poslušajte ovdje.

– Najpravednije je omogućiti završetak klupskih natjecanja, kad god to bude moguće, dodao je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije u razgovoru za Hrvatski radio.

Vezane vijesti

Komentari