fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

DARIJO SRNA OPET HUMANITARAC: U sve je uključen i predsjednik države!
facebook/darijo srna
Nogomet

DARIJO SRNA OPET HUMANITARAC: U sve je uključen i predsjednik države! 

Nogometni prvak Ukrajine Šahtar planira poslati zrakoplov u Kinu kako bi se evakuirao sve Ukrajince koji se nalaze u epicentru epidemije koronavirusa.
Osim toga, Šahtar je spreman i svu zaradu od utakmice s Benficom u Europskoj ligi (2:1) donirati evakuiranim Ukrajincima kako bi im se osigurali ugodni uvjeti za život jer će nakon dolaska iz Wuhana biti 14 dana u karanteni u mjestu Novi Sanžari. Ova je inicijativa Šahtara izazvala dosta pozornosti i odobravanja, a o svemu je progovorio bivši hrvatski kapetan Darijo Srna koji je danas pomoćni trener rudara i klupski ambasador.

– Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenskij osobno je uključen u ovom pitanje. Znam da je to vrlo dug i težak postupak. Vjerujemo da će sve biti u redu. Danas je najvažnija sigurnost Ukrajinaca koji ostaju u drugoj zemlji i moraju se živi i zdravi vratiti. Mi smo jedna zemlja i moramo pomoći jedni drugima – rekao je Srna i dodao:
– Ovo nije prvi put da je Šahtar pokazao veliko srce i pomogao ljudima u potrebi. Situacija nije jednostavna, ali želim ponoviti da se predsjednik Zelenskij brine da sve prođe u redu.
Srna je na kraju zaključio: – Najvažnija stvar je zdravlje svakog Ukrajinca koji se nalazi u državi i inozemstvu. Nadam se da će ljudi stići zdravi, da će opet biti nasmiješeni i zagrliti svoje obitelji.

Vezane vijesti

Komentari