fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 svi 2022

Objava

DINAMO BRIŠE PORUKE BIJESNIH NAVIJAČA: “I poslije korone ćete igrati bez gledatelja”
foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIÆ/
Nogomet

DINAMO BRIŠE PORUKE BIJESNIH NAVIJAČA: “I poslije korone ćete igrati bez gledatelja” 

Nije dugo trebalo na reakciju navijača i simpatizera plavog kluba nakon objave informacije da Nenad Bjelica više nije trener Dinama. Dinamo je danas prilično hladno priopćio tu odluku javnosti, a onda je uslijedila lavina na službenim stranicama kluba i društvenim mrežama.

Na Facebook objavi o otkazu Bjelici, u samo nekoliko minuta stiglo je preko 500 komentara, a gotovo svaki izražava ljutnju i bijes Dinamovih navijača zbog odlaska jednog od najboljih trenera u posljednjih par desetljeća.

Navijači su doslovce zatrpali Dinamove stranice komentarima u kojima dominiraju riječi poput “užas”, “sramota”, “katastrofa”, a u njima zazivaju smjenu odgovornih. Dinamo je vrlo žurno izbrisao nekoliko stotina negativnih komentara, ali neki se i dalje mogu vidjeti na objavi, dok novi negativni komentari tek stižu.

 

Jedan navijač tako smatra da se radi o dobro poznatom hrvatskom receptu: “Klasičan hrvatski recept, sjebi sve šta valja, na isti način je uništena i Cibona, RK Zagreb kao bivši prvak Europe nema love da plaća igrače, reprezentacija je viceprvak svijeta, nema nacionalni stadion, a vi klauni iz Dinamove uprave ste otpustili čovjeka koji je s limitiranim Dinamom porušio veoma ozbiljne klubove u Ligi UEFA-e i Ligi prvaka, izborio nokaut fazu itditd…Ovo je već dakle drugi ozbiljan trener koji je na sličan način odj…. (Vaha je bio prvi). Sad si fino zovite onog muljavog Čačića ili Krunu, majstore svog zanata…”

Neki drugi navijači nisu toliko rječiti, ali slično razmišljaju.

“Mislim da ćete i poslije Corone igrati bez gledatelja”, poručio je jedan od njih. “Dinamo je nekad bio klub, ovo sada je srpdačina braće Mamić”, dodao je drugi.

Jedan navijač je napisao: “Fala kaj ste ugasili još jednu lijepu zagrebačku priču. Ne zaboravite, Dinamo će vas nadživjeti, kao što ste vi sve one koji su vam smetali…”

Neki su izrazito nezadovoljni činjenicom da niti na Facebooku ne mogu izraziti svoje mišljenje bez cenzuriranja.

Vezane vijesti

Komentari