fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

DINAMO ZA OLMA ŽELI REKORDAN TRANSFER:  S ozbiljnom ponudom javila se i Barcelona
Nogomet

DINAMO ZA OLMA ŽELI REKORDAN TRANSFER: S ozbiljnom ponudom javila se i Barcelona 

Dinamo je dobio ponudu od Barcelone za Danija Olma. Ovaj mladić koji je u Zagreb stigao upravo iz omladinske škole Barcelone danas je kroz Dinamo postao svjetska zvijezda u svijetu mladih nogometaša. Njegove sjajne, pa i opčinjavajuće partije na europskoj smotri prepričavaju se u Španjolskoj gdje je donedavno bio – neznan. A sad je i reprezentativac ove zemlje.

Ovaj igrač nas je jednostavno “sve prevario”. Toliko je napredovao da smo ga poželjeli i u hrvatskoj reprezentaciji, a bio je Dinamova udarna igla u lanjskom dosegu europskog proljeća nakon pola stoljeća. I u ovoj dobroj europskoj sezoni!

Stalno govorimo, trener Bjelica svim igračima Dinama višestruko je podigao cijenu, a napose Olmu. Kojeg je dotjerao u takvu spremnost i formu da je zacijelo šokirao i svoje suigrače iz španjolske reprezentacije.

Dinamo je Olma lansirao u elitu.

I sad, kao igrom sudbine, klub iz kojeg se otisnuo želi ga natrag. Španjolski mediji objašnjavaju… Napose katalonski „Sport”

“Mjesecima kruže glasine o interesu Barcelone za Danija Olma, ali sve do danas nije bilo konkretnog dokaza da su priče točne. Ovog dana sve se promijenilo jer zagrebački Dinamo dobio je prvu službenu ponudu i to od kluba u kojem je Olmo ponikao prije nego što je prije pet i pol godina otišao u Hrvatsku. Barcelona je odlučila poduzeti prvi korak kako bi preduhitrila brojne klubove koji Olma žele dovesti u zimskom prijelaznom roku, koji samo što se nije otvorio. Barcelona ne želi Olma dovesti odmah, nego na ljeto, ali sada bi ga kupila i do ljeta ostavila u Dinamu”.

List navodi da je zadnjih mjeseci Barcelona u Zagreb i na Dinamove utakmice po Europi slala posebnog promatrača koji je precizno zapisivao Olmove vrijednosti. I kada ih je podastro čelnici Barcelone rekli su – da!

I zastupnik Dani Olma, menedžer Andy Bara govori slično:

„Mogu to potvrditi, ponuda je službena, a dalje ćemo vidjeti. Dani dolazi na pripreme Dinama, sve po dogovoru. On ima ugovor s Dinamom, pa će Dinamo i odlučiti je li za prodaju, kada će otići i za koliko”, kazao nam je Bara u kratkom telefonskom razgovoru.

Dinamo za Olma želi tridesetak milijuna eura, pa i nešto više, rekord je dosadašnji trasfern marka Pjace iz Dinama u Juventus. Dinamu je tada pripalo 23 milijuna eura.

Vezane vijesti

Komentari