fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

20 svi 2022

Objava

DINAMOV KAPETAN ODLAZI U EMIRATE: Krunoslav  Jurčić ga zove  u svoj klub
HINA
Nogomet

DINAMOV KAPETAN ODLAZI U EMIRATE: Krunoslav Jurčić ga zove u svoj klub 

Odbijao je mnoge klubove, ali sada bi ipak mogao otići iz Dinama. Kapetan Arian Ademi dobio je sjajnu ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, od Al Nasra, kluba kojeg vodi bivši Dinamov trener Krunoslav Jurčić.

Svi su uvjeti dogovoreni u trokutu: Dinamo – Al Nasri – Ademi. Dinamov kapetan odbio je nekoliko ponuda dosad jer je zahvalan Dinamu što je stao iza njega nakon što je bio kažnjen od Uefe zbog korištenja nedopuštenih stimulativnih sredstava.

Sjećate se, njegovu karijeru obilježila je te nesretna kazna zbog korištenja dopinga, UEFA mu je odrapila četiri godine neigranja. Arian Ademi se žalio, povjeravao se pred prijateljima da nikad nije učinio nešto nedozvoljeno. Život, ne samo sportski, bio mu je uništen.

Klub se nije predavao, imao je dokaz o kontaminiranosti konzumiranog suplementa zabranjenim stanozololom i išao je preko Sportskog arbitražnog suda (CAS). Triput je CAS odgađao odluku, da bi 24. ožujka 2017. smanjio kaznu s četiri na dvije godine, iako je potvrdio da Ademi – nije kriv.

U dresu Dinama Ademi je odigrao 252 utakmice, zabio 22 gola. Nakon što je propustio zbog kazne i ozljeda nekoliko prilika za odlazak u inozemstvo, a sam veli da je zadnji ugovor s Dinamom potpisao kao čin zahvalnosti prema „klubu koji se borio za njegovu karijeru”, njegov odlazak sasvim je izvjestan i djeluje kao završetak jedne lijepe priče.

Vezane vijesti

Komentari