fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

DIRLJIV ISTUP BIVŠE ŠTIMČEVE SUPRUGE: “Ne sudite i kudite, on je najbolji otac”
Nogomet

DIRLJIV ISTUP BIVŠE ŠTIMČEVE SUPRUGE: “Ne sudite i kudite, on je najbolji otac” 

Bivša supruga Igora Štimca,  Suzana Žunić Milačić dirljivim pismom se na društvenoj mreži, facebooku, objavila javnosti nakon  neugodne  obiteljske  situacije u kojoj se  u četvrtak navečer   našao naš proslavljeni nogometaš i  trener, 53-godišnji Igor Štimac.  Kada je sin Igora i Suzane, Luka napravio incident u alkohioliziranom stanju, napadavši oca  i  sestru. Kako je riječ  o obiteljskom nasilju   policija je podnijela optužni prijedlog protiv 30-godišnjaka, i to zbog narušavanja javnog reda i mira, ali i zbog obiteljskog nasilja.

Nakon privođenja u policiju u četvrtak navečer bio je toliko pijan da nije mogao razgovjetno kazati što se dogodilo. Što se zapravo zbilo? Sin Luka je najprije  vikao na oca ispred zgrade i na stepeništu zgrade. Situacija se još zaoštrila, sin je  počeo  fizički nasrtati na  oca i udarati ga rukama… Pokušavajući smiriti situaciju, njegova sestra, kćer od Igora Štimca,  je izašla vani nakon čega dolazi do situacije u kojoj se  nasilni mladić ozlijedio, pokušavši  preskočiti ogradu terase. Vidno pijan se stropoštao na tlo. Nastavio je s vikanjem i galamom i pokušajima preskakanja  ograde. Kada ga je sestra ponovno pokušala smiriti udario je i nju. Svemu su svjedočili susjedi…

Nakon dolaska policije mladić je  odveden  na Hitnu pomoć gdje je utvrđeno da ima teške tjelesne ozljede frakturu potkoljenice i ručnog zgloba. Sestra mu i otac nisu trebali liječničku pomoć.

Naravno, Igor  Štimac nije bio raspoložen za razgovor s medijima, tek je izuistio “sin se malo majmunirao”…

Situacija u kojoj se našao Igor Štimac zaista nije ni za sprdanje i omalovažavanje, svi koji imaju i odgajaju djecu  s najboljim namjerama takvu situaciju ne bi poželjeli nikome.   Zato je obraćanje bivše supruge Igora Štimaca, Suzana Žunić Milačić pravo osvježenje.

Da,  njegova bivša supruga Suzana Žunić Milačić (koja kao i Igor živi u drugom braku)  napisala je dirljivo pismo na facebooku gdje   je potpuno i bezrezervno  stala u obranu svog prvog  supruga Igora. Uokvirila ga je fotografijama iz dana zajedničkog života, s djecom…

Napisala je:

Možda grijesim, možda ne, ali imam potrebu podijeliti neke lipe slike naše prošlosti, a i sadašnjosti. Kako da krenem…. Mi smo šarena i šašava obitelj, malo smo se proširili sa Dadom i Lanom, također i a malim Ivanom i Nikom. Mogu vam reći, prošli smo puno toga, od razvoda, do dječjih tuga i trauma koje su proizašle iz toga, ali i do zacijeljenja rana, kod nekog više, kod nekog manje, ali smo ostali obitelj.

Nemojte ljudi suditi, nemojte ogovarati, pustite karme i bumerange…. Dječje rane su najteže rane, nema te igle i konca koji to može na brzinu sašiti. Dug je proces, a mi smo tu, na korak… Moja obitelj je i Dado, i moja djeca, i Igor i njegova djeca, i nema nista ljepše kad svi sjedimo za istim stolom, i rješavamo naše brige i probleme. Ima ih ponekad, ali izvesti obitelj i djecu na pravi put nije nekad lako, ali uvijek se treba boriti, a i praštati i voljeti.

Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu. Igora. Da, Igora, nemojte se čuditi… On im je podrška i prijatelj,  katica za sve, uvijek dostupan, pun razumijevanja za njihove želje i probleme. Imaju i drugog “oca”  – prijatelja, Dadu, našu omiljenu tampon zonu i rame za plakanje (Dado skidam kapu ♥️). Imaju i Lanu za ženske razgovore, i dva mala brata, koje obožavaju. 

Sve u svemu, baš smo šareni, ali dajemo sve od sebe da smo tu jedni za druge i kad je teško i tužno.. Stvari se dese, ne znaš ni kako se dese, nekad krene loše, nisi ni svjestan da je negdje neka rana proradila, misliš nije, al eto je, ne najavi se….

Ali, opet, iz ovoga cemo izaći jači nego prije, vjerujte mi. Igore i Luka, oboje vas volimo, i znamo i znate da se volite, sve će ovo proći…. Iza kise dođe uvijek sunce, a vi, moji fb prijatelji, i ostali, hvala vam na brizi i podršci, brinite se za djecu, volite ih. A vi novinari, prenesite ljubav iz ovog posta, i kopi pejstajte ga u milijun  primjeraka jer može pomoći jos kome. Bar tako ja mislim. Volim vas svih. Peace”!

Vezane vijesti

Komentari