Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

24 ožu 2023

Objava

DNEVNO IMAJU 4000 ZARAŽENIH I 400 UMRLIH: Englezi ozbiljno planiraju nastavak Premierlige
foto: facebook/premierleague
Nogomet

DNEVNO IMAJU 4000 ZARAŽENIH I 400 UMRLIH: Englezi ozbiljno planiraju nastavak Premierlige 

Iako je zadnja 24 sata u Velikoj Britaniji od covida-19 umrlo 360 ljudi, a dodatno se zarazilo njih 4309, čime je broj zabilježenih slučajeva zaraze koronavirusom narastao na 157.149, a broj umrlih na 21.092, u Engleskoj intenzivno planiraju nastavak nogometnih natjecanja.

tako se engleski nogometni prvoligaši nadaju kako će moći nastaviti prvenstvo 8. lipnja te ga završiti u srpnju, objavio je BBC.

Ovog tjedna Premiership započinje svoj “Projekt Restart” prema kojemu bi se klubovi mogli vratiti u puni trening do 18. svibnja, što bi im omogućilo nastavak natjecanja 20-ak dana kasnije.

U petak će se održati sastanak svih klubova na kojemu će se raspravljati o uvjetima povratka natjecanju koje je prekinuto 13. ožujka zbog pandemije koronavirusa. Na tom sastanku će se odlučiti na kojim stadionima će se moći igrati preostale 92 utakmice do kraja sezone iako se očekuje kako neće biti gledatelja na tribinama pa će se moći besplatno gledati putem malih ekrana.

Očito nekima je nogomet važniji od svega. Njihov podcjenjivački pristup pandemiji koronavirusa vratio im se poput bumeranga, i očito nisu iz toga izvukli nikakve pouke.

 

Vezane vijesti

Komentari