Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

24 ožu 2023

Objava

‘DOBRA’ VIJEST: Zoran Mamić ponovno odlazi iz Dinama!
foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms
Nogomet

‘DOBRA’ VIJEST: Zoran Mamić ponovno odlazi iz Dinama! 

To bi bila vijest koja će razveseliti mnoge prave navijače Dinama. Naime, kako pišu Sportske novosti, mlađi brat iz obitelji Mamić nakon desetomjesečnog boravka u Zagrebu, ponovno odlazi na daleki istok odakle se i vratio. Zorana Mamića, kažu, zovi šeici da bude izbornik Ujedinjenih Arapskih Emirata umjesto srpskog trenera Ivana Jovanovića koji je dobio otkaz i više nije izbornik Emirata. Zanimljivo, dobio je otkaz, a nije vodio niti jednu utakmicu reprezentacije. Preuzeo je vrstu krajem prosinca prošle godine, u međuvremenu utakmica nije bilo, a sad vlada potpuni prekid zbog pandemije koronavirusa.

Dakle prema pisanju SN-a, Jovanović je trebalo predvoditi Emiraćane u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. i Azijski kup 2023., ali će to na kraju učiniti netko drugi. A taj drugi bi, po informacijama koje su dobili od kolega s tog kraja svijeta, mogao biti baš Zoran Mamić!

Naime, kako kažu izvori, mlađi Mamić spominje se kao jedan od kandidata za nasljednika srpskog trenera. Današnji sportski direktor Dinama ostavio je sjajan trag u toj zemlji vodeći Al Ain, te bi ga mnogi željeli vidjeti i na klupi nacionalne selekcije UEA. Mamić je iza sebe u Al Ainu ostavio dvostruku osvojenu krunu, kao i igranje finala protiv madridskog Reala na Svjetskom klupskom prvenstvu. Na klupi Al Aina proveo je dvije godine.

Kako će se ta priča razviti ne može se znati, trenutačno Zoran Mamić ima puno posla u Maksimiru, gdje se s igračima razgovara o smanjenju plaća.

Podsjećamo, Mamić se u Dinamo vratio u lipnju prošle godine upravo nakon mandata u Al Ainu, odnosno kada je pred hrvatskim sudom nepravomoćno osuđen na kaznu manju od 5 godina za izvlačenje novca iz Dinama čime nije morao u zatvor kao primjerice njegov brat Zdravko koji je po izricanju kazne pobjegao u BiH.

Vezane vijesti

Komentari