Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

29 ožu 2023

Objava

DOBRE VIJESTI: Šuker i Dalić prekinuli samoizolaciju, zdravi su!
facebook/Zlatko Dalić
Nogomet

DOBRE VIJESTI: Šuker i Dalić prekinuli samoizolaciju, zdravi su! 

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker, izbornik Zlatko Dalić, te ostali članovi delegacije HNS-a koji su bili u Amsterdamu na Kongresu UEFA-e okončali su samoizolaciju u koju su ušli nakon saznanja da predsjednik Srpskog nogometnog saveza (FSS) Slaviša Kokeza ima dijagnosticiranu bolest COVID-19 uzrokovanu novim koronavirusom.

Delegacija HNS-a u kojoj su bili Šuker, Dalić, direktor Damir Vrbanović, glasnogovornik Tomislav Pacak i voditeljica Odjela međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac iako nije imala bliski kontakt s čelnikom FSS-a, je na preporuku Medicinske komisije HNS-a vlastitom odlukom ušla u samoizolaciju.

Današnjim danom isteklo je 14 dana od potencijalnog kontakta sa zaraženom osobom, a kako predsjednik Šuker i drugi članovi delegacije nisu imali nikakve simptome u tom razdoblju, period dobrovoljne samoizolacije je okončan.

“Smatram da smo ovim potezom pokazali odgovornost u ovoj osjetljivoj situaciji. Iako nismo imali bliske kontakte, nismo željeli bilo što riskirati. Kao što znate, HNS je brzo reagirao prekidom svih natjecanja, a naši zaposlenici će raditi od kuće u ovom razdoblju koliko god je to moguće. Moramo svi preuzeti odgovornost, slijediti upute nadležnih tijela i dati svoj doprinos borbi protiv koronavirusa”, izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

(Hina)

Vezane vijesti

Komentari