fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 svi 2022

Objava

DOMAĆIN PRESKOČEN KAO PLITAK POTOK: Hrvatska se poigrala s Austrijom
CROATIA-QATAR Croatia Cup 2020, Poreč, Žatika 5.1.2020
Rukomet

DOMAĆIN PRESKOČEN KAO PLITAK POTOK: Hrvatska se poigrala s Austrijom 

U poprično dobro odigranoj utakmici naši su rukometaši dođli do prve pobjede u drugoj rundi (skupini) europske rukometne smotre. U Beču su Červarove trupe pobijedile Austriju sa 27-23 (13-8).

Pobjedom protiv Austrije Hrvatska je napravila veliki korak  prema polufinalu, sadanaša reprezentacija  ima četiri boda, kao i Španjolska koja je ranije u četvrtak svladala Češku sa 31-25, dok je Austrija treća s dva boda.

Iako su se na početku slutili problemi, do njihnije došlo. Prednost je od desete minute pa do krqja prvog dijela uvećvana čak i do šest pogodaka. Duvnjak je sjajio. A i vratar Šego je bio odličan.

U nastavku utakmice Austrija se niti jednom nije uspjela primaknuti na manje od četiri gola razlike. Kada bi domaćini i zaprijetili približavanjem, u tome ih je s nekoliko odličnih obrana spriječio Marin šego.

Zaključno, najefikasniji u sastavu Hrvatske bio je Zlatko Horvat sa šest golova, po pet su dodali Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić, dok su kod Austrije najbolji bili Robert Weber sa šest i Gerald Zeiner s četiri pogotka.

Sljedeću utakmicu Hrvatska će imati u subotu u 20.30 sati protiv Njemačke.

Vezane vijesti

Komentari