fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

20 svi 2022

Objava

DOMAGOJ DUVNJAK UPUTIO JAVNU ZAHVALU: “Sjaj naših navijača jači je od  zlata”
Rukomet

DOMAGOJ DUVNJAK UPUTIO JAVNU ZAHVALU: “Sjaj naših navijača jači je od zlata” 

Osjetio je potrebu kapetan hrvatske rukometne reprezentacije obratiti se javnosti, navijačima, nakon svih lijepih događanja na nedavnom Europskom rukometnom prvenstvu. Na svom Instagram profilu uputio je jedinstveu zahvalu svima koji su podržavali njega i reprezentaciju. Domagoj Duvnjak proglašen je najboljim igračem turnira, no nije skrio da je silno žalostan što hrvatska reprezentacija nije osvojila zlatnu medalju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Odavno su naši snovi, bitke, emocije i uspjesi prestali biti samo naši, jer je navijačko srce uvijek s nama na terenu! Neopisivo je koliku snagu daju vaša podrška, prisutnost, pjesma, suze i veselje, što srcem vatrenim sve s nama proživljavate, pogotovo kada za ovo živiš, sanjaš, trudiš se i vjeruješ, a onda se sve napokon ostvari… shvatiš da nijedna medalja, kojeg god sjaja, ne može nadmašiti vaš sjaj! Od srca vam hvala za zajedništvo, ponos i snagu kojima ste nas vodili do samog kraja!🇭🇷🇭🇷 #iznadsvihhrvatska #igrajmojahrvatska #proudtobecroat #neopisivo #ovdjenitkonijenormalan #hvalanavijaci #hvalaekipa #ekipa #ponos #zeljkomusa #mihrvati #adidas #adidasathletics @katalmedia @saschaklahn @hrs_insta

Objavu dijeli Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88)

U Duvnjakovoj prelijepoj objavi doslovce stoji:

‘Odavno su naši snovi, bitke, emocije i uspjesi prestali biti samo naši, jer je navijačko srce uvijek s nama na terenu! Neopisivo je koliku snagu daju vaša podrška, prisutnost, pjesma, suze i veselje, što srcem vatrenim sve s nama proživljavate, pogotovo kada za ovo živiš, sanjaš, trudiš se i vjeruješ, a onda se sve napokon ostvari… shvatiš da nijedna medalja, kojeg god sjaja, ne može nadmašiti vaš sjaj! Od srca vam hvala za zajedništvo, ponos i snagu kojima ste nas vodili do samog kraja’, napisao je Duvnjak.

Vezane vijesti

Komentari