fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 lip 2022

Objava

DRAMA U RUSKOM PRVENSTVU: Zbog virusa odgoda neposredno prije utakmice
Nogomet

DRAMA U RUSKOM PRVENSTVU: Zbog virusa odgoda neposredno prije utakmice 

Utakmica ruskog nogometnog prvenstva između Krasnodara i moskovskog Dinama, koja je bila predviđena za nedjelju navečer, odgođena je nakon što su među igračima moskovskog kluba utvrđeni pozitivni slučajevi na koronavirus, objavio je Ruski nogometni savez.

“Utakmica između Krasnodara i Dinamo Moskva igrat će se 19. srpnja”, stoji u prioćenju Saveza u kojem se ističe da su oba kluba suglasna s odgodom.

Odluka o odgodi donesena je nakon što su tri igrača moskovskog kluba – napadač Clinton Njie i veznjaci Charles Kaboré i Sebastian Szymanski – na testiranju bili pozitivni na Covid-19, objavio je Dinamo. Sva trojica su stavljena u karantenu na 14 dana i pod liječničkim su nadzorom.

Drugi članovi momčadi, treneri i ostalo osoblje moraju biti u izolaciji od subote u trening centru u Novogorsku, blizu glavnog ruskog grada.

Dinamo je izrazio “iskrenu zahvalnost” predsjedniku Krasnodara Sergueju Galitskom jer je pristao na odgodu utakmice.

U petak je jedan drugi klub Rostov, čija je cijela prva momčad u karanteni nakon pozitivnih slučajeva na koronavirus, morala poslati mlade igrače da igraju protiv Sočija jer taj klub nije pristao na odgodu.

Vrlo kritiziran na društvenim mrežama jer je poslao svoju prvu momčad da igra protiv “djece”, Soči je na kraju slavio sa 10-1.

Krasnodar je treća momčad rzskog prvenstva, dok je moskovski Dinamo sedmi.

Vezane vijesti

Komentari