Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 ožu 2023

Objava

DRUGI TEST NAKON 10 DANA POKAZAO: Novak Đoković više nema koronu
Foto: HINA
Tenis

DRUGI TEST NAKON 10 DANA POKAZAO: Novak Đoković više nema koronu 

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković i njegova supruga Jelena preboljeli su koronavirus, pokazuju rezultati drugih testova koje su napravili jučer i čije su rezultate upravo objavili.

Prošlog utorka Đokovići su objavili da su prvi testovi kojima su se podvrgnuli po povratku s revijalnog turnira u Zadru pokazali da su pozitivni na Covid-19.

Prethodnih 10 dana, od povratka iz Zadra, Đokovići su proveli u samoizolaciji, prateći sve protokole i sigurnosne mjere vezane uz koronavirus.

Novak i supruga, prema vlastitim riječima nisu osjećali nikakve simptome virusa, a test su napravili po prethodnom dogovoru sa liječnicima.

“Novak Đoković i njegova supruga Jelena negativni su na Covid-19. To su pokazali najnoviji rezultati PCR testa kojI su oboje uradili u Beogradu. Novak i Jelena nisu osjećali nikakve simptome virusa, a test su uradili po prethodnom dogovoru sa liječnicima. Prethodnih 10 dana, od povratka iz Zadra, Đokovići su proveli u samoizolaciji, prateći sve protokole i sigurnosne mjere u vezi sa Covid-19” priopćili su iz Đokovićevog stožera.

Vezane vijesti

Komentari