fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

EMIRATI ČEKAJU Zlatko Dalić ostaje izbornik Hrvatske do završetka Eura dogodine
Nogomet

EMIRATI ČEKAJU Zlatko Dalić ostaje izbornik Hrvatske do završetka Eura dogodine 

Zlatko Dalić ostaje na kormilu hrvatske nogometne reprezentacije. Iako je postojao strah da bi Dalić i zbog odgođenog Eura i zbog unosnih ponuda mogao otići nakon 30. srpnja do kada mu traje ugovor s Hrvatskim nogometnim savezom – to se neće dogoditi.
Dalić će, saznajemo potpisati novi ugovor, barem do kraja Eura dogodine, što je i njegova velika želja. Jer, nakon srebra na svjetskoj smotri rekao je da želi odaditi barem još jedan ciklus.
Isto tako, Daliću će ugovor biti vrednovan kao i do sada, s godišnjom plaćom od milijun eura. Prije SP u Rusiji njegova godišnja plaća bila je pet stotina tisuća eura.
Posljednjih dana opet se našao i na popisu za izbornka Ujedinjenih Arapskih Emirata, gdje je Dalić stvorio trenersko ime, sačuvao odlične odnose te uživa ogromnu popularnost.
Veza s Emiratima za njega je uvijek otvorena, vodio je najjače klubove Al Ain i Al Hilal i druži se sa šeikom Mohammedom bin Zayed Al Nahyanom, vlasnikom Al Aina, visokopozicioniranim u političkoj hijerarhiji u zemlji, jednim od braće vlasnika Manchester Cityja, koji ima duboke veze s Hrvatskom i nedavno je poslao avion s 11,5 tona medicinske opreme i zaštitnih maski za Zagreb u svrhu borbe protiv virusa.
Dalić mu je osobno zahvalio, a za sada će Emiratima zahvaliti i na ponudi. Dalić ostaje naš izbornik.

Vezane vijesti

Komentari