fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

EMOTIVNA BISERKA PETROVIĆ: ‘Novak i Dražen su najveći sportaši u povijesti!’
screenshot/kurir
Košarka

EMOTIVNA BISERKA PETROVIĆ: ‘Novak i Dražen su najveći sportaši u povijesti!’ 

Biserka Petrović, majka nezaboravnog košarkaša Dražena, dala je intervju za srpski Kurir u kojem se prisjetila kobne noći u kojoj je nastradao njezin sin te progovorila o prvom tenisaču svijeta Novaku Đokoviću.

– Bilo je to oko 22 sata… Spremali smo se za spavanje u Draženovom stanu na 14. katu. Tog dana poslijepodne nas je nazvao s aerodroma u Frankfurtu, rekao je da je poslao prljavu odjeću i da će doći za dva dana. Javila sam se, mislila sam da on zove. Ženski glas je upitao je li to stan Petrović – rekla je Biserka Petrović i dodala: – Bila je to Makedonka, prevoditeljica, slabo je govorila hrvatski. „Vaš sin je poginuo“, rekla je. Te riječi… Ne znam kako sam ih preživjela. Krenula sam prema terasi, u tim trenucima ne možete kontrolirati tijelo. U šoku ste i mozak reagira drugačije. Moj suprug Jole je bio prisebniji, uhvatio me je, spriječio najgore i spasio me. Hvala mu, jer sada mogu raditi sve za Dražena. Da mit o njemu nastavi živjeti. Da ono što je uradio u kratkom životu ostane zapisano kako dolikuje, da se prepričava generacijama. I to me je održalo.

Zatim se osvrnula na Novaka Đokovića.

– Kad vidim Novaka, vidim Dražena. Đoković  kao da je izašao iz moje kuće, teško mi je kada je ozlijeđen, kada se loše piše o njemu. I Đoković, poput mog sina, daje sve od sebe na terenu. Njih dvojica su najjači sportaši na Balkanu u povijesti.

Vezane vijesti

Komentari