fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

EPIDEMIJA SREĆE  I DOČEKA: Ljubuški dočekao svoju trojicu srebrnih
HINA/ FENA/ Mario Obrdalj
Rukomet

EPIDEMIJA SREĆE I DOČEKA: Ljubuški dočekao svoju trojicu srebrnih 

Nekoliko tisuća Ljubušaka dočekalo je u utorak trojicu svojih rukometaša Josipa Šarca, Davida Mandića i Mateja Hrstića koji su s hrvatskom reprezentacijom osvojili srebrnu medalju na netom okončanom Europskom prvenstvu.

Zaogrnuti hrvatskim zastavama i odjeveni u dresove s kvadratićima ispunili su dvoranu Rukometnog kluba Izviđač iz kojega su potekli Mandić, Šarac i Hrstić, a nakon što su ušli u dvoranu pozdravili su ih pljeskom i skandirajući njihova imena.
“Hvala upravi i cijelom klubu u kojem sam igrao od malih nogu. Mi smo tu bili zajedno i sada smo zajedno u reprezentaciji. Ovo je moj klub, ova će djeca ovdje biti kao mi. Ja vjerujem u njih i vjerujem u Izviđač. Klub koji je napravio to za nas da će napraviti isto i za ovu djecu”, rekao je Mandić koji je pritom pozvao mnogobrojnu okupljenu djecu da još jače treniraju u Izviđaču kako bi ostvarili svoje snove.
Hrstić je pak rekao kako je doček u rodnom Ljubuškom doživio nestvarnim i da će ga pamtiti cijeli život.
Gradonačelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić rekao je kako je ponosan na igrače koji su potekli u Izviđaču.
“Svojim igrama i osvojenom srebrnom medaljom ste još jednom skrenuli pozornost na Ljubuški i sve podsjetili na uspješnu ljubušku sportsku priču i ponos ovoga grada, rukometni klub Izviđač“, rekao je Barbarić.

Vezane vijesti

Komentari