fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

20 svi 2022

Objava

FRANCUSKI LIJEČNICI RAZLJUTILI IGRAČA CHELSEA: ‘Kakvi su to ljudi,sramota…’
Foto: twitter
Nogomet

FRANCUSKI LIJEČNICI RAZLJUTILI IGRAČA CHELSEA: ‘Kakvi su to ljudi,sramota…’ 

Korona virus zaustavio je svijet. Donio je sa sobom velik broj zaraženih i umrlih, a isto tako i nervozu i nestrpljenje kada će sve ovo završiti. Nakon kulminacije u Italiji i Španjolskoj, Francuska i Engleska bilježe stravične brojke umrlih i zaraženih.

Nažalost, neki su došli i do sumanutih ideja koji su potpuno neshvatljive normalnim ljudima.

Naime, u SAD-u je navodno napravljeno cjepivo, ali potrebno ga je prvo testirati. A francuski liječnici došli su na bizarnu ideju da se cjepivo testira nad ljudima iz Afrike što je posebno naljutilo nogometaša Chelsea Antonija Rudigera koji je porijeklom iz Sierra Leonea.

– Bilo mi je potrebno neko vrijeme da pronađem riječi za ove ljude. Dva francuska doktora su na TV-u predložila da se eksperiment s cjepivom za Covid-19 izvrši u Africi… Kao da su Afrikanci životinje? Sramotno! Ovo je rasizam na najvećem mogućem nivou – poručio je naturalizirani Nijemac.

Tamnoputi nogometaši godinama se bore s rasizmom na nogometnim travnjacima i u trenucima kada je sve orijentirano na zdravlje ljudi i na to da se što prije pronađe neko rješenje, netko, a koš je gore ako je to liječnik, bubne jednu ovakvu ideju.

 

Vezane vijesti

Komentari