fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

16 ruj 2021

Objava

GORAN  IVANIŠEVIĆ DIREKTOR ADRIA-TOURA: “Sam Đoković me za to tražio”!
Nogomet

GORAN IVANIŠEVIĆ DIREKTOR ADRIA-TOURA: “Sam Đoković me za to tražio”! 

Legenda hrvatskog tenisa Goran Ivanišević po prvi se put u svojoj bogatoj karijeri našao u ulozi direktora turnira i to “Adria Toura” koji će se 20. i 21. lipnja održati u Zadru. Turnir organizira prvi igrač svijeta Novak Đoković u suradnji s Hrvatskim teniskim savezom, a okupit će neka od najvećih imena svjetskog tenisa.

“Turnir će se igrati na zemlji, bili smo spremni i na beton, ali su se iz Novakovog tima ipak odlučili za zemlju. Čekamo konačnu potvrdu o broju navijača koji će nam biti dopušten. Bit će stadion za devet tisuća ljudi koji će se montirati ovaj tjedan, a ja se nadam da će nam dozvoliti pola tog kapaciteta da ipak publika vidi te najbolje igrače na svijetu”, istaknuo je Ivanišević te dodo:

“Ovo je jedna svjetska prilika da prikažemo i Zadar i Hrvatsku u prekrasnom svjetlu, kao korona-free zemlju te pozovemo turiste. Zadar se pokazao ne samo kao košarkaški grad već i kao teniski grad s ona dva Davis Cup susreta što je organizirao nevjerojatno. Ne sumnjam da će i ova organizacija proći kako treba i da će svi naši gosti i tenisači koji dođu izvana biti iznimno zadovoljni.”

Ivanišević će na turniru sudjelovati i kao Đokovićev trener u čijem je timu od prošle godine.

“Adria Tour” nastao je na inicijativu srpskog teniskog asa kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna. “Adria Tour” održat će se u nekoliko zemalja, a na njemu će uz Đokovića zaigrati Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, a u Zadru će nastupiti i dva najbolja hrvatska tenisača Marin Čilić i Borna Ćorić.

“Novak je već i prije imao ideju da se organizira jedan ‘tour’ odnosno par egzbicijskih mečeva u Beogradu, Sarajevu, Hrvatskoj. Teško je to organizirati, pogotovo s uobičajenim rasporedom tenisača. Ova korona, koliko god je zla i nesreće donijela, omogućila je i ‘Adria Tour’. Novak me pitao kako bi se mogla uključiti Hrvatska, ja sam provjerio s Hrvatskim teniskim savezom i uz njihovu pomoć odabrali smo Zadar. Novakova želja se ispunila i uz ovu ekipu koja dolazi mogu reći da će ovo biti teniski spektakl na Balkanu”, osvrnuo se na Đokovićevu inicijativu Ivanišević.

Vezane vijesti

Komentari