fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 lip 2022

Objava

HAJDUK I “BILO SRCE”: Pomažu KBC-u Split u borbi protiv koronavirusa
Split, 22.02.2020 - Utakmica 23. kola Prve HNL Hajduk - Gorica. Na slici slavlje Haduka poslje postignutog gola. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms
Nogomet

HAJDUK I “BILO SRCE”: Pomažu KBC-u Split u borbi protiv koronavirusa 

Nogometni klub Hajduk i Humanitarni klub navijača “Bilo srce” pokrenuli su akciju “Dišimo kao jedno” radi opremanja intenzivne njege Zavoda za ortopediju i traumatologiju Kliničkog bolničkog centra (KBC) Split, priopćeno je u subotu iz tog kluba.

“Cilj je da naš doprinos bude samo početak široke javne akcije kojom ćemo osigurati dovoljno sredstava kako bi barem malo pomogli KBC Split u misiji da svaki građanin dobije najbolju zdravstvenu skrb u borbi s koronavirusom”, navodi se u priopćenju.

Kako je istaknuto, HNK Hajduk, njegovi prvotimci i klupski zaposlenici već su prikupili sredstva potrebna za kupnju dva sterilizatora koja su u ovom trenutku najnužnija djelatnicima splitske bolnice. Prvotna namjera bila je prikupiti sredstva za kupnju respiratora, no zbog dužine roka isporuke, u dogovoru s Upravom KBC-a, odustalo se od te ideje.
“Višak sredstava od kupnje uređaja za sterilizaciju donirat ćemo za drugi dio akcije u koju pozivamo sve naše navijače, veterane, sponzore i sve ljude širokog srca, a koji su u mogućnosti, da se uključe u prikupljanje sredstava potrebnih za opremanje intenzivne njege poput krevea, monitora, pumpie, sukcija i sva ostala oprema nužna za funkcioniranje u ovim najtežim trenucima”, objašnjeno je.

Vezane vijesti

Komentari