fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 svi 2022

Objava

HAJDUK IMA NOVOG  SAVJETNIKA SPORTSKOG DIREKTORA:  Stanić poziva na strpljenje i ne mijenja Burića?
Nogomet

HAJDUK IMA NOVOG SAVJETNIKA SPORTSKOG DIREKTORA: Stanić poziva na strpljenje i ne mijenja Burića? 

Novi sportski direktor Hajduka je Mario Stanić, proslavljeni reprezentativac iz generacije vatrenih. Pregovori su upravom Hajduka trajali su dva tjedna i na kraju su okončani uspješno. Mario Stanić, elokventan i sabran kao i uvijek pred splitskim novinarima davao je svoju viziju Hajduka pod vodstvom njega kao pefa struke.

“Zahvaljujem predsjedniku Brbiću na povjerenju. Dolazimo kao profesionalci, imamo jasnu viziju koju dijelimo s predsjednikom. Hajduk će ili nastaviti pratiti tržište ili će se okrenuti sebi. Volio bih da Hajduk stvara. Ima neke simbolike. Malo ljudi zna da sam je ovdje debitirao kao igrač Željezničara, protiv Hajduka”, rekao je.

Pa je rekao kako on zamišlja Hajduk…

“Želim Hajduka okrenuti samom sebi, ne zanima me tržište nego temelj kluba”, rekao je na svom predstavljanju za novog sportskog direktora Hajduka, Mario Stanić. Sa sobom je doveo i svog pomoćnika, Ivana Kepčiju.

I potom je zanimljivo pričao:

“Nije lako biti igrač Hajduka, veliki je pritisak. Ovdje je put do pakla do raja kratak i obratno. Volim izravan oblik komunikacije. Nije ovdje monolog. Novinari su me puno zvali ovih dana, shvatite me jer se nisam javljao. Bilo bi to neodgovorno s moje strane. Znam imati dug jezik”.

Je li trener Burić smijenjen, bilo je pitanje za Stanića

“Moramo obaviti razgovore s gospodinom Burićem, da čujemo njegovu stranu priče. Neće biti ishitrene odluke. Nas zanima šira slika, ne segmenti. Ova publika traži i rezultat i igru. I otpust trenera ili angažiranje novog nije lako pitanje”.

Vi ste Dinamovac, ne bojite li se Hajduka?

“Dinamo je bio jedna etapa u mom životu, ali to poglavlje je za mene završeno. Naša vizija je da se ne zamaramo Dinamom, nego da se bavimo sami sobom. To je jedini put.
Mene zanimaju temelj, razvoj naše djece. Nećemo mi bii orijentirani na tržište, fokus je samo na nas. Ponavljam, samo na nas. Možda nije bilo jasne vizije, a cilj tu postoji. Ako je prvi korak loš onda je teško očekivati da će završetak biti sretan”.

Hoćete li vi mijenjati ili ostavljati trenera?

Predsjednik odlučuje, mi smo dio momčadi, mi dolazimo podrediti se Hajduka. Koliko će trebati vremena, strpljenja i povjerenja, vidjeti ćemo. Ne Želim obećavati. Imao sam ja loših utakmica, ali netko je vjervao u mene. Moramo svi vjerovati u sebe”…

I dalje ćete kritizirati HNS?

Ne želim se sada baviti HNS-om. Tamo se ništa nije promijenilo, sve se radi po istom modelu. Ja ću uvijek ukazivati na nepravilnosti”.

Vezane vijesti

Komentari