fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 svi 2022

Objava

HNS NAREDIO: Kakve prazne tribine? Prekidaju se  sva nogometna natjecanja!
Zagreb, 09.03.2020. - Utakmica 26. kola Prve HNL Gorica - Lokomotiva. Na fotografiji Lirim Kastrati. foto HINA/ Daniel KASAP/dk
Nogomet

HNS NAREDIO: Kakve prazne tribine? Prekidaju se sva nogometna natjecanja! 

Hrvatski nogometni savez, sukladno preporuci Središnjeg državnog ureda za šport, donio je odluku o prekidu svih nogometnih natjecanja do 31. ožujka 2020. godine, objavljeno je u četvrtak na internetskom portalu HNS-a.

“Sukladno preporuci Središnjeg državnog ureda za šport o odgodi svih međunarodnih i nacionalnih sportskih natjecanja svih razina, a imajući u vidu preporuke stožera za civilnu zaštitu i novonastalu situaciju u Republici Hrvatskoj, odnosno porast broja zaraženih, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza i nadležna tijela donijeli su odluku o prekidu svih nogometnih natjecanja u Hrvatskoj – muških, ženskih, malonogometnih, svih liga HNS-a, međužupanijskih i županijskih liga, Hrvatskog kupa, odnosno svih utakmica mladeži, seniora i veterana do 31. ožujka 2020. godine.

Za treninge se preporuča pridržavanje svih higijenskih i sigurnosnih uputa Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, kako bi se odvijali u što sigurnijim uvjetima po zdravlje sportaša.

Kao i do sada, HNS će pozorno pratiti razvoj situacije s epidemijom koronavirusa SARS-CoV-2 te će, prema preporukama javno-zdravstvenih institucija, po potrebi odrediti nove mjere imajući u vidu prije svega zdravlje nogometaša, gledatelja i svih drugih nogometnih aktera. O svim daljnjim mjerama nogometna će obitelj i javnost biti pravodobno obaviješteni”, navodi se u priopćenju Hrvatskog nogometnog saveza.

(Hina)

Vezane vijesti

Komentari