Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 ožu 2023

Objava

HOĆE LI BITI SLIJEDEĆE? Nastavak Lige prvaka 08. 08., Final Four u Istanbulu
Photo: Marius Becker/dpa
Nogomet

HOĆE LI BITI SLIJEDEĆE? Nastavak Lige prvaka 08. 08., Final Four u Istanbulu 

Radna skupina sastavljena od predstavnika Europskog nogometnog saveza (UEFA), Europske klupske udruge (ECA) i nacionalnih nogometnih liga, prihvatila je odluku o nastavku UEFA Lige prvaka 8. kolovoza te odigravanju završnog turnira sa četiri najbolja kluba u Istanbulu početkom rujna, objavili su u utorak brojni mediji.

Ova odluka trebala bi biti potvrđena na sjednici Izvršnog odbora UEFA-e koja je zakazana za 17. lipnja, nakon što je prvotni termin bio 27. svibnja.

U trenutku prekida zbog pandemije izazvane širenjem koronavirusa, poznata su bila četiri četvrtfinalista Lige prvaka, a četiri uzvratne utakmice osmine finala još nisu odigrane. U četvrtfinale su se probili Atletico Madrid, PSG, Atalanta i RB Leipzig, a preostala četiri kluba će biti poznata nakon uzvratnih utakmica Juventus – Lyon (0-1), Manchester City – Real Madrid (2-1), Bayern – Chelsea (3-0) i Barcelona – Napoli (1-1).

U četvrtfinalu bi o plasmanu na završni turnir odlučivala samo jedna utakmica.

Isti sustav natjecanja vrijedio bi za Europsku ligu koja bi trebala biti nastavljena 6. kolovoza.

na kraju samo nije jasno kada i kako će početi slijedeća sezona ako se zna da su prva pretkola započinjala još u prvoj polovini srpnja? Ili će naredne godine igrati samo najveći, da ne kompliciramo.

Vezane vijesti

Komentari