fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

HOĆE LI SPLIT VIDJETI MODRIĆA?  Real uputio zahtjev Daliću i Savezu  – Modrić se mora oporaviti od ozljede
Nogomet, Sport

HOĆE LI SPLIT VIDJETI MODRIĆA? Real uputio zahtjev Daliću i Savezu – Modrić se mora oporaviti od ozljede 

Stvari se kompliciraju. Hrvatski izbornik Zlatko Dalić uvrstio je Modrića na popis igrača za kvalifikacijske utakmice za odlazak na EURO 2020. protiv Mađarske 10. listopada i Walesa 13. listopada. Realu to baš i ne odgovara i traži da se našeg igrača izuzme za te akcije.

„Real Madrid očekuje da Luka razgovara sa svojim izbornikom kako bi mu on što je više moguće olakšao nadolazeći kalendar“, navele su sportske novine Marca sa sjedištem u Madridu.

James Rodríguez, kapetan Kolumbije, ovaj je mjesec propustio prijateljske utakmice s Brazilom i Venezuelom zbog ozljede. Četiri dana kasnije odigrao je za Real Madrid svih 90 minuta protiv Levantea.

„Real Madridu bi se svidjelo da to učini i Modrić, misleći na ono što ga čega s klubom. Jedna gesta u obliku propuštanja utakmica kako bi se oporavio i vratio u formu“, tvrdi Marca.

Modrić je ozlijedio aduktor desne noge 9. rujna tijekom utakmice Azebajdžana i Hrvatske u kojoj je odigrao svih 90 minuta. Tri dana ranije bio je odigrao kompletnu utakmicu protiv Slovačke. Posljednjih 14 dana je izvan pogona te je propustio utakmice protiv PSG-a, Levantea i Seville.

Vezni 34-godišnji igrač u ponedjeljak je vježbao individalno, a u utorak prvi put u grupi sa suigračima. Real Madrid ga nije uvrstio na popis igrača za današnju utakmicu protiv povratnika u ligu Osasune, a upitan je i njegov nastup u gradskom derbiju protiv Atlética u subotu.

Vezane vijesti

Komentari