fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

HRGOVIĆ ŠOKIRAO UKRAJINCE:  “Morate mi oprostiti, ubio bih vašeg Usyka”
Ostali sportovi

HRGOVIĆ ŠOKIRAO UKRAJINCE: “Morate mi oprostiti, ubio bih vašeg Usyka” 

Hrvatski profesionalni boksač imao je press konferenciju u Kijev.

Oprostite, ali ubio bih ga”, odgovorio je FIlip Hrgović na pitanje ukrajinskih novinara kako bi izgledao eventualan dvoboj njega i Ukrajinca Oleksanda Usyika.

“Nisam prvi put u Kijevu, ovdje sam se jednom već borio. Ovaj put sam imao malo više vremena za obilazak grada. Najviše mi se sviđa hrana, posebno izvorna ukrajinska jela koja sam probao”.

Potom je riječ uzeo menedžer Hrgovića, Željko Karajica.

“Filip je ušao  među deset najboljih boraca na svijetu, a idući korak je ulazak među pet najboljih, pa mi je jasno da postoji velik interes za Filipovog idućeg protivnika. Pregovori su na vrhuncu. Trebali bi biti realizirani kroz par dana, pa ćemo tada javnost obavijestiti o svemu. Ali imajte na umu, riječ je o najboljim borcima na svijetu i tko god Filipu bude protivnik, bit će to sigurno pravi boksački spektak”, kazao je Karajica.

Potom je priča otišla na  drugi dvoboj;  WBC prvaka Deontay Wildera (42-0-1) i Tysona Furya (30-0-1), koji je na rasporedu 22. veljače.

Hrgović je rekao:

“Prednost dajem Wilderu. Mislim da je brži i bolji borac. Fury je možda tehnički potkovaniji, ali nisam siguran koliko je psihički stabilan. Svi znamo da je već imao problema, a u medijima vidimo kako najavljuje odlazak u MMA, pa mijenja trenera… Nisam siguran koliko je koncentriran na borbu i zato prednost dajem Wilderu”.

 

Vezane vijesti

Komentari